Search

Σημαντικές διακρίσεις για το τμήμα άρσης βαρών της ΑΕ Κομοτηνής

Διαχρονικά το τμήμα Άρσης Βαρών έφερνε στην πόλη της Κομοτηνής σημαντικές διακρίσεις, κάτι που συνεχίζεται μέχρι σήμερα υπό των οδηγιών του Χρήστου Νινιού, ο οποίος μέσα από την σκληρή δουλειά έχει καταφέρει να διατηρήσει το άθλημα σε υψηλά επίπεδα.

Έτσι λοιπόν για την Β΄ προκριματική φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων & Περιφερειακών πρωταθλημάτων 2016 είχαμε τις εξής διακρίσεις:

-Μαρία Καζαντζιάν 1η στις κορασίδες ,2η στις Νεάνιδες
-Μαρία Βαρβαρίγου κατηγορία 69κ, με επίδοση 128κιλα στο Σύνολο πήρε πρόκριση για το Πανελλήνιο Γυναικών
-Ο μικρός μαθητής Α΄ Λυκείου Χρήστος Τζουρτζουκίγια, τον οποίον φέτος επέλεξαν και είναι πλέον στη προεθνική ομάδα παίδων, πήρε την 1η θέση στους παίδες και τη 2η στους έφηβους σηκώνοντας ίδια κιλά με τον πρώτο, δηλαδή 177 κιλά στο σύνολο.
-Ο Αλέξανδρος Μιχαηλίδης στα 69 από του ποιό μεγάλους αθλητές της ομάδας έκανε μεγάλο αγώνα με ατομικό ρεκόρ 100 κιλά στο αρασέ και 220 στο σύνολο …προκρίθηκε για το Πανελλήνιο!
-Ο Δημήτρης Νινιός έπαιξε στην κατηγορία των 85 κ. για τη συμμετοχή και έδωσε μεγάλη βαθμολογική βοήθεια (είναι σε αποκατάσταση μετά από δύσκολο τραυματισμό)
-Στα 85κ. έπαιξε και ο Γιάννης Μπολάνος ένας πολλά υποσχόμενος αθλητής , σήκωσε 220 κιλά στο σύνολο και πήρε μεγάλη πρόκριση για το Πανελλήνιο Ανδρών!
-Και το βαρύ πυροβολικό της ομάδας μας ο Χαράλαμπος Αφεντουλίδης στα +105 έπαιξε, σήκωσε 200κιλά και βοήθησε κι αυτός με τη σειρά του την ομάδα μας να κάνει μια δυνατή παρουσία και να ανέβει Βαθμολογικά στην Πανελλήνια κατάταξη!

Και τέλος να αναφέρουμε και τη σημαντική διάκριση του ΜΓΣ. Α.Ε. Κομοτηνής: 2η θέση στο πρωτάθλημα ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ και 3η θέση στο πρωτάθλημα ΝΕΑΝΙΔΩΝ του ομίλου.

Share it