Search

Πάλι με το ροζ φύλλο αγώνα έφυγε απ’ το “Μ. Παρασκευόπουλος” το Δημοκρίτειο Κομοτηνής! (+15pics)

Σε δεύτερη έδρα μετέτρεψε το κλειστό γυμναστήριο της Αλεξανδρούπολης η ομάδα της γειτονικής Κομοτηνής, καθώς επιβλήθηκε εκεί και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, μετά το διπλό που ‘χε πραγματοποιήσει επί της Ολυμπιάδας.

H ομάδα του Καρυπίδη είχε τον έλεγχο καθ’  όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και υποχρέωσε τους γηπεδούχους να πραγματοποιήσουν ένα κάκιστο παιχνίδι ειδικά επιθετικά. Αξιοσημείωτο μάλιστα και ενδεικτικό της πλήρους θα λέγαμε επιθετικήκης … ένδειας των γηπεδούχων, οι 3(!) πόντοι στην πρώτη περίοδο, οι 9(!!) στο ημίχρονο και οι μόλις 14(!!!) σε 30 λετπά παιχνιδιού. Στην τέταρτη περίοδο οι παίκτες του Κανδύλη, σημείωσαν έναν …κανονικό για αγώνα μπάσκετ, αριθμό πόντων (15), όμως ήταν ήδη πολύ αργά.

Βέβαια και το Δημοκρίτειο επιθετικά έμεινε χαμηλά, όμως ήταν τόσο μεγάλη η αστοχία των γηπεδούχων – οι οποίοι σημείωσαν το πρώτο τους τρίποντο στην τέταρτη περίοδο – , που οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν ποτέ. Η άμυνα γρανίτης, ήταν για ακόμη μια φορά το χαρακτηριστικό του Δημοκριτείου, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν μέχρι τώρα  στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, αιφνιδιάζοντας πολλούς με την αγωνιστική του συνέπεια.

Απ’ την άλλη στον Εθνικό υπάρχει προβληματισμός για την δεύτερη συνεχόμενη ήττα αλλά και για την κάκιστη εικόνα της ομάδας. Στον σύλλογο της Αλεξανδρούπολης ψάχνουν να βρουν τι φταίει, με σκοπό να το διορθώσουν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Δεκάλεπτα: 03-13, 09-24, 14-33, 29-51

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Κανδύλης): Ξεκίνησαν οι Σιταρίδης Δ., Σιταρίδης Κ., Θεολογίδης, Δαλακούρας, Φυσέκης

Αγωνίστηκαν επίσης οι Αντωνίου, Φωτιάδης, Παπαδούδης, Ανδρονούδης, Δουρδούλης,  Παπαλαμπίδης

Δημοκρίτειο Κομοτηνής (Καρυπίδης): Ξεκίνησαν οι Στασινόπουλος, Μπούντας, Πολίτης, Οικονομάκης, Νταγιάντης

Αγωνίστηκανεπίσης οι Ιωσιφίδης, Φραντζεσκάκης, Κώστας, Αλυσανδράτος, Ζωλότας, Στεφανίδης

Παρακάτω δείτε στιγμές απ’ το ματς μέσα απ’ τον φακό της Γιώτας Τσικάκη …

 

Share it