Search

Πλήγωσε την ΓΕΑ ο Γραμματικάκης! ΓΕ Αλεξ/πολης – ΑΟ Σερρών 0-3

Την ήττα γνώρισε για δεύτερο σερί παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Α2 η Γυμναστική Εταιρία Αλεξανδρούπολης. Την Κυριακή το απόγευμα οι αθλητές του Ιπποκράτη Δήμητσα εμφανίστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου, έκαναν λάθη σε κρίσιμα σημεία, με συνέπεια η αντίπαλός τους, ο ΑΟ Σερρών να καταφέρει να φύγει με καθαρή νίκη απ’ το Μ. Παρασκευόπουλος.

Η ΓΕΑ μετά την ήττα της πρεμιέρας απέναντι στον Νέστωρα, ήθελε ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να πάρει τους πρώτους της βαθμούς και να μην γεμίσει με πίεση απ’ την αρχή της σεζόν. Δυστυχώς παρά το γεγονός πως μπορούσε να προηγηθεί κατακτώντας το πρώτο σετ, λάθη και μη καθαρό μυαλό σε κρίσιμες μπάλες, έδωσαν το σετ στους φιλοξενούμενους.

Τα λάθη δυστυχώς, ειδικά στην επίθεση και το σερβίς ήταν αυτά που έδωσαν και το δεύτερο σετ στον ΑΟ Σερρών με 22-25, ενώ στο τρίτο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν από νωρίς να χτίσουν μια διαφορά, που τους επέτρεψε να φτάσουν στο 0-3 με 20-25.

Η ομάδα των Σερρών, μέλος της οποίας αποτελεί από φέτος και ο Δημήτρης Γραμματικάκης που τα τελευταία χρόνια της καριέρας του φόρεσε την φανέλα της ΓΕΑ, έφτασε στη δεύτερη σερί νίκη της, χωρίς μάλιστα τις δύο πρώτες αγωνιστικές να χάσει σετ.

Απ’ την άλλη, η ΓΕΑ, γνώρισε την δεύτερη εντός έδρας ήττα της και πλέον θα ψάξει τους πρώτους βαθμούς της, στο επόμενο παιχνίδι στην Κομοτηνή, απέναντι στην ΑΕΚ, προπονητής της οποίας είναι ο Ανέστης Γιαννακόπουλος, ο οποίος μάλιστα βρέθηκε στις εξέδρες του κλειστού της Αλεξανδρούπολης για το απαραίτητο scouting, πριν την μάχη ΑΕΚομοτηνής και ΓΕ Αλεξανδρούπολης.

%ce%b1%ce%bd%ce%b5%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%82

Τα σετ: 23-25, 22-25, 20-25

Γ.Ε.Αλεξανδρούπολης (Δήμητσας): Μπαξεβανίδης, Ποιμενίδης, Τιάκας, Τεκτονίδης, Ζαχαρούδης, Μπουφίδης, Φλερτούρης, Κεσκίνης, Γατέλας, Μπελέζης, Πετρίδης, Αλεξάκης, Γρένδας

Α.Ο. Σερρών (Κόκκινος): Ζεράκης, Ζλάτκος, Κόκκινος, Νικηφορίδης, Κομητούδης, Λαζαρίδης, Καραγκιόζης, Γραμματικάκης, Αλεξανδρίδης, Κούτρας, Κάτος

Φωτορεπορτάζ απ’ την αναμέτρηση:

 

Share it