Search

Ο Κομψάτος επιβλήθηκε του Δοκού στο ντέρμπι κορυφής στην Β’ ΕΠΣ Θράκης και παρέμεινε στην κορυφή!

Στην ομάδα του Πέτρου Δημόπουλου κατέληξε το μεγάλο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στην Ροδόπη. Οι δύο μονομάχοι, Κομψάτος και Δοκός, είχαν το απόλυτο στις πέντε πρώτες αγωνιστικές και πήγαιναν στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με ανεβασμένη ψυχολογία και φυσικά μόνο στόχο, την διατήρηση στην κορυφή.

Τελικά οι γηπεδούχοι με γκολ του Αμαξόπουλου στο 80’λεπτό της αναμέτρησης, όπως αναφέρει το rodopisports.gr, πήραν το ροζ φύλλο αγώνα, σ’ ένα παιχνίδι που τα είχε όλα. 3 γκολ, αποβολή, χαμένο πέναλντι, πάθος και αρκετές χαμένες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Η ομάδα του Πολυάνθου ήταν αυτή που προηγήθηκε λίγο μετά το ημίωρο, με τον Κιοσσέ να στέλνει την μπάλα στο βάθος της εστίας του Οκάν, αλλά η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με το γκολ του Χασάν, δευτερόλεπτα πριν την ανάπαυλα.

Οι συγκινήσεις ήταν έντονες και στο δεύτερο μέρος καθώς οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έβγαλαν πολύ πάθος και επιθυμία για νίκη. Στο 60′ οι φιλοξενούμενοι του Δοκού έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ, αλλά ο Αράπογλου “ψάρωσε” τον Μεμέτ στο πέναλντι που ανέλαβε να εκτελέσει ο ίδιος και απέκρουσε την εκτέλεση του παίκτη του Δοκού, πέφτοντας στην αριστερή του γωνία. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο προπονητής του Δοκού Αμέτ, είδε την ομάδα του να μένει με 10, στο 65′ με τον Μουμίν να παίρνει την άγουσα για τα αποδυτήρια. Η φάση που έφερε σε κατάσταση .. έκστασης τους πάνω από 100 φιλάθλους των γηπεδούχων σημειώθηκε στο 80 με τον Αμαξόπουλου να καθορίζει τον νικητή και να κρατά τον Κομψάτο στην κορυφή.

(Θυμηθείτε εδώ τα αποτελέσματα και την βαθμολογία στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Θράκης)

Συνθέσεις:

Κομψάτος Πολυάνθου (Δημόπουλος – Μπάμπουλας): Αράπογλου, Σονέρ (65’ Τασούδης), Σταμπολης, Αμαξόπουλος, Φλωροκάπης, Δημόπουλος, Λατήφ (52’ Χατζηαντωνίου), Τριανταφυλλίδης, Κιοσσές, Πουσκογλού, Στογιαντζάκης (88’ Βουτσάς)
ΑΠΣ Δοκός (Αμέτ): Οκάν, Οκάν, Μουτάχ, Μουμίν, Μεμέτ, Ενίς, Μουσταφά, Ζενούρ, Χασάν, Μεχμέτ, Γιουνούς
Διαιτητές:
Κακουλίδης, Γιασάρης, Κορομπέλης.
Photo Credits: Rodopisports.gr

Share it