Search

Στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Εφές για την Euroleague μέλη του ΣΔΚ Θράκης(+photos)

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκαν την Παρασκευή μέλη και φίλοι του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Θράκης, που πιστοί στο καθιερωμένο ραντεβού τους βρέθηκαν στο “Αμπντί Πεκτσί” για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Ανατολού Εφές για την Euroleague/

Μετά από ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κράτησε 50 λεπτά και κρίθηκε στη δεύτερη παράταση, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης λύγισε τους πράσινους με 91-83. Ο κανονικός αγώνας έληξε  70-70, ενώ η πρώτη παράταση 77-77. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Το σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

“Ο Σ.Δ.Κ. ΘΡΑΚΗΣ, στα πλαίσια του προγράμματος αθλητικής και πολιτιστικής επιμόρφωσης των μελών του, πραγματοποίησε ημερήσια εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου δέκα (10) Διαιτητές-μέλη και φίλοι του Συνδέσμου να παρακολουθήσουν για τη 5η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague τον αγώνα: ANADOLU EFES ISTANBUL -PANATHINAIKOS SUPERFOODS ATHENS στην ABDI IPEKCI ARENA, την 4η Νοεμβρίου 2016.

Κατά τη διάρκεια παραμονής στην Πόλη η αποστολή ξεναγήθηκε στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου (Ayastefanos μέχρι το 1926, σήμερα Yeşilköy, γευμάτισε στο Yeşilyurt Mahalle στο Μακροχώρι ( «χωριό του χαλκού» – Bakırköy) και επισκέφθηκε την ελληνική ομάδα στο ξενοδοχείο διαμονής της.”

Share it