Search

Ο απολογισμός των 17 Θρακιωτών της 7ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής! Σκόραρε ξανά ο Τοπούζης άτυχος ξανά ο “Μέλι”

Δράση σε τρεις ομίλους είχαμε για τους Θρακιώτες ποδοσφαιριστές και προπονητές που συναντάμε στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο απολογισμός της 6ης αγωνιστικής ήταν 3 νίκες για τις ομάδες των Θρακιωτών, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες, ενώ ρεπό είχε η ομάδα του Εργοτέλη.

Βέβαια να σημειώσουμε πως οι δύο από τις τρεις ήττες ήρθαν με Θρακιώτικη συμμετοχή, καθώς η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ηττήθηκε από τον Πανθηρραϊκό των Μκρτσιάν και Λαζαρίδη, ενώ η Καλαμαριά του Παύλου Ζώτου έχασε από τον Ορφέα Ξάνθης.

Σκόραρε ακόμη μια φορά ο Θάνος Τοπούζης το γκολ του όμως δεν ήταν αρκετό, ενώ τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Αλέξης Μελισσόπουλος που επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του που τον κράτησε αρκετό διάστημα εκτός και αποχώρησε από το γήπεδο ξανά με νέο τραυματισμό, ευτυχώς όχι τόσο σοβαρό. Από τους συνολικά 17 οι εννέα αγωνίστηκαν βασικοί ενώ ένας μπήκε στο ματς ως αλλαγή.

Αναλυτικά ο απολογισμός των 17 Θρακιωτών στην 6η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής κατηγορίας:

1ος όμιλος

Απόλλων Καλαμαριάς – Ορφέας Ξάνθης 0-1: Από τον πάγκο είδε ο Εβρίτης αμυντικός Παύλος Ζώτος το μεγάλο διπλό του Ορφέα στην Καλαμαριά επί της ομάδας του.

Απόλλων Παραλιμνίου – Καβάλα  1-1: Επιστροφή στην ενδεκάδα για τον Αλεξή Μελισσόπουλο(φωτο 2) που στάθηκε άτυχος καθώς επέστρεψε από τραυματισμό και αποχώρησε τραυματίας στο τέλος του πρώτου μέρους, για την Καβάλα που παρότι προηγήθηκε δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από το Παραλίμνιο. Ως αλλαγή μπήκε στο παιχνίδι στο 75′ ο Λίτσκας, δεν αγωνίστηκαν ο Σταματόπουλος και ο Συριτούδης.

Νέστος Χρυσούπολης – Νάουσα  1-1: Με τους Ξανθιώτες Γιάννη Μπουλγκούρα και Άγγελο Παυλακάκη στην βασική ενδεκάδα η ομάδα του Νέστου ήταν ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα προηγήθηκε στα μέσα του δευτέρου μέρους όμως ένα γκολ στο φινάλε του αγώνα της στέρησε την ευκαιρία να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή.

3ος όμιλος

Αιολικός – Θήβα  1-1: Βασικός και με καλή παρουσία σε όλο το ματς ο Αρθούρος Αμπραχαμιάν στην εντός έδρας ισοπαλία του Αιολικού με την Θήβα, σε ένα παιχνίδι πάντως που οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και άξιζαν τη νίκη.

Λουτράκι – Παμβουπρασιακός 1-0: Με τον Γιώργο Γούλα στην βασική ενδεκάδα το Λουτράκι πανηγύρισε την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή την φορά ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός δεν χρειάστηκε να σκοράρει αλλά βοήθησε και αυτός με την παρουσία του στην επίτευξη της νίκης, έγινε αλλαγή στο 89′ για να κερδίσει χρόνο η ομάδα του.

4ος όμιλος

Πανθηραϊκός – ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ  3-0: Με τους Γιώργο Λαζαρίδη και Ανδρέα Μκρτσιάν να αγωνίζονται βασικοί και να έχουν πολύ καλή παρουσία η ομάδα της Σαντορίνης έφτασε σε επιβλητική νίκη. Πολύ επικίνδυνος ο Λαζαρίδης που ήταν μέσα σε πολλές επιθετικές φάσεις για την ομάδα του έγινε αλλαγή στο 65′, άγγιξε το γκολ στο 66′ ο Μκρτσιάν που αγωνίστηκε σε όλο το ματς. Δεν αγωνίστηκε για τους φιλοξενούμενους ο Κομοτηναίος Γιώργος Γκουτσίδης που είναι τραυματίας.

Ιωνικός – Προοδευτική  1-1: Ισόπαλο έληξε το Πειραιώτικο ντέρμπι της Γ’ Εθνικής μεταξύ Ιωνικού και Προοδευτικής, με τον Γαϊδατζή να μην αγωνίζεται για τους φιλοξενούμενους ενώ ντεμπούτο με τα “βυσσινί” έκανε ο Χρήστος Πατσατζόγλου.

Ιάλυσος – Θύελλα Ραφήνας  0-2: Με τον Ξανθιώτη Μανώλη Ντόσκα(φωτο 3) να ξεκινά βασικός η Θύελλα Ραφήνας πέτυχε σπουδαίο διπλό στην Ρόδο επί του Ιάλυσου.

Ερμής Ζωνιανών – Ατσαλένιος  1-2:  Με τον Εβρίτη Θάνο Τοπούζη(φωτο 1) να πετυχαίνει ακόμη ένα τέρμα, αυτή την φορά από το σημείο του πέναλτι, ο Ερμής Ζωνιανών παρότι πάλεψε δεν κατάφερε να αποφύγει την πρώτη ήττα της χρονιάς που ωστόσο δεν τον έριξε από την πρώτη θέση που παραμένει. Σε όλο το ματς αγωνίστηκε ο εξαιρετικός Τοπούζης.

Εργοτέλης: Ρεπό είχε ο Εργοτέλης που πλέον πέρα από τον Αντώνη Τσικάκη θα έχει και δεύτερο Θρακιώτη στο τεχνικό τιμ, με τον Εβρίτη Νίκο Ουσταμπασίδη να αναλαμβάνει πρώτος προπονητής της ομάδας.

Share it