Search

Με γενική είσοδο και 18αδα η αποστολή του Απόλλων Καλαμαριάς για το ματς με τον Ορφέα Ξάνθης

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Καλαμαριάς για το αυριανό (30/10, 15.00 LIVE SportsAddict) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ορφέα Ξάνθης.

Την έβδομη σερί νίκη στο πρωτάθλημα αναζητά η ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς ώστε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας. Έχοντας απέναντι της τον αήττητο μακριά απο την Ξάνθη Ορφέα Ξάνθης που ακόμη δεν έχει δεχτεί αλλά ούτε και σκοράρει τέρμα εκτός έδρας. Στην αποστολή των γηπεδούχων βρίσκεται και ο Εβρίτης αμυντικός Παύλος Ζώτος που αγωνίζεται στον Απόλλωνα ως δανεικός.

 

Η  18μελής αποστολή αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:Μένκα, Καλογεράκης, Σαμαράς, Καλογέρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ζώτος, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Φάμπιο, Κυβελίδης, Πόποβιτς, Ρόβας, Νικολόπουλος, Ιωαννίδης,  Δαλιανόπουλος.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως η διοίκηση των “κοκκινόμαυρων” αποφάσισε να δώσει ένα κίνητρο για ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου στο παιχνίδι της Κυριακής  Συγκεκριμένα, βάζει γενική είσοδο μόλις 5 ευρώ για να είναι ακόμη μεγαλύτερη η προσέλευση του κόσμου. Η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση του Απόλλωνα θέλοντας να διευκολύνει τους φιλάθλους της ομάδας μας, αλλά κι ευρύτερα τους φίλους του ποδοσφαίρου, συνεχίζει την πολύ χαμηλή τιμή του εισιτηρίου και για τον αγώνα αυτής της Κυριακής με τον Ορφέα Ξάνθης , ώρα 15:00. Συγκεκριμένα η γενική είσοδος, για όλες τις Θύρες, θα κοστίζει κι αυτή τη φορά  5 ευρώ».

Photo Credit: Intime

 

Share it