Search

Ντούμπλαρε της νίκες της η Ολυμπιάδα! 65-46 τον Ηρακλή Καβάλας(30pics)!

To 2 στα 2 έκανε η Ολυμπιάδα Αλεξανδρούπολης στον ανατολικό όμιλο της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, επικρατώντας εύκολα του Ηρακλή Καβάλας, στο κλειστό του Μ.Παρασκευόπουλος. Μπροστά 50 περίπου θεατές – οι περισσότεροι εκ των οποίων απ’ τα τμήματα υποδομής της Ολυμπιάδας, σε μια εικόνα που ομόρφυνε τις εξέδρες – η ομάδα του Μάριου Ξανθίδη, ήταν ανώτερη απ’ αυτή των Λογοθέτη και Παπαδόπουλου, φτάνοντας σε μία δίκαιη νίκη με 65-46.

Με 16-12 να είναι το σκορ στο πρώτο δεκάλεπτο, στο δεύτερο η Ολυμπιάδα πάτησε γκάζι και άνοιξε την ψαλίδα στους 13, πηγαίνοντας στο ημίχρονο με το υπέρ της 37-24. Η διαφορά ήρθε λόγω της καλής άμυνας που δεν άφηνε ελεύθερα σουτ στους φιλοξενούμενους, που δεν έβρισκαν λύσεις ούτε απ’ την περιφέρεια, ούτε όταν πήγαν το παιχνίδι τους, κάτω απ’ το καλάθι.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ολυμπιάδα κατάφερνε να συντηρεί αυτή την διαφορά, ενώ απ’ τα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου άρχισε να γίνεται έντονος ο εκνευρισμός των παικτών αλλά και του προπονητή του Ηρακλή, Λογοθέτη, προς τους Παπαγερίδη και Γιαννούλη. Ο εκνευρισμός δεν επέτρεψε στους φιλοξενούμενους να έχουν καθαρό μυαλό, όταν σε κάποιο σημείο μείωσαν μέχρι τους 10 πόντους και τα λάθη σε συνδυασμό με την ενέργεια της Ολυμπιάδας, οδήγησαν στη τελική εύκολη επικράτηση των γηπεδούχων, που είχαν τρεις πάικτες με διψήφιο αριθμό πόντων, τους Γιαβρίδη, Παπαχρήστου και Αλεξούδη, ενώ για τον Ηρακλη ο Ράμμος πάλευε μόνος του επιθετικά.

Δεκάλεπτα: 16-12, 37-24, 50-35, 65-46

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (Ξανθίδης Μ.): Αγγελίδης 5(1), Δενδής, Παπαχρήστου 14(1), Γιαβρίδης 18(2), Καραμπατζάκης, Αλεξούδης 12(2), Μπάτσικας 2, Τσουρνακάκης 2, Τσιφλίκογλου 2, Αγγέλου, Πασσιάς 9(1), Φυδανίδης 1

ΗΡΑΚΛΗΣ (Λογοθέτης): Μαλαθούνης 9(1), Γοργιάς 4, Βασιλειάδης 2, Ιωαννίδης 6, Σιώπης 2, Χατζημόσχου 3, Χατζάτογλου 5, Ράμμος 15(1)

 

Share it