Search

Φιλική νίκη των Κ15 της Ξάνθης επί του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων(+30 photos)

Ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα έδωσε το απόγευμα η Κ15 της Ξάνθης που υποδέχθηκε στα Πηγάδια το Παιδικό(2002-2003) τμήμα του Σπάρτακου Αγ. Θεοδώρων.

Η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη που προερχόταν απο την εκπληκτική πρεμιέρα μέσα στην Λάρια, κέρδισαν με 6-1 την ΑΕΛ, έδειξε στο γήπεδο την τρομερή ποιότητα τους με την διαφορά των δύο ομάδων να είναι αρκετά μεγάλη και εμφανής στο γήπεδο. Άλλωστε η συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα του Σπάρτακου δεν έχει επίσημες υποχρεώσεις ακόμα ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη σε ποιο Παιδικό πρωτάθλημα θα αγωνιστεί.

Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής με την ομάδα της Ξάνθης να βγάζει στο γήπεδο όλη της την ποιότητα επικρατώντας με 10-0. Σκορ που μοιάζει μεγάλο ωστόσο δεν θα πρέπει να παραλείπουμε την μεγάλη διαφορά δυναμικότητας αλλά και το γεγονός πως η ομάδα του Θόδωρου Καραγιαννίδη είναι μια “dream tema” αποτελούμενοι απο μερικά απο τα μεγαλύτερα ταλέντα σε αυτή την ηλικία στην Θράκη.

Τα τέρματα για την Ξάνθη σημείωσαν οι: Τσιτσεκίδης, Μπερκάν Ναζήφ Ογλού, Κωσταρέλης, Ισπυρλίδης(2), Καφαλής(2), Δημητριάδης(2), Καράμπελας.

Για την ομάδα της Ξάνθης ο Θόδωρος Καραγιαννίδης ξεκίνησε το ματς με τους: Μεϊμαρέλη, Καλογρανά, Σαρή Μερτάι, Ναζήφ Ογλου, Τσιεγγελίδης, Νομικός, Δημητριάδης, Κωσταρέλης, Τσιτσεκίδης, Καφαλής, Ισπυρλίδης. Αγωνίστηκαν και οι: Μολώνης, Μανίσογλου, Ηλιάδης, Καρά Ισμαήλ, Κοτόπουλος, Κουρού Εμρέ, Καράμπελας

Για τον Σπάρτακο οι Λυμπέρης και Πάπα ξεκίνησαν με τους: Γεμενετζή, Δημόπουλο, Κάρεν, Στεφανίδη, Εμρέ, Αργυρίου, Δημοτζίκη, Μάγγα, Καραχρυσάφη, Αφίσοβ, Μποτρότσος. Αγωνίστηκαν και οι: Γανίτης, Σαραντόπουλος, Δεμιράκης Βαγγ., Δεμιράκης Στρ., Στυλιανίδης, Ουστέμογλου.

Share it