Search

Με 19αδα απέναντι στην ΑΕΠ για την πρόκριση στο Κύπελλο ο Ορφέας Ξάνθης!

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ορφέα Ξάνθης για την Κυριακάτικη(15:00 LIVE SportsAddict) αναμέτρηση στο γήπεδο του ΑΟΞ κόντρα στην ΑΕ Ποντίων Βατόλακκου για την Α’ φάση του Κυπέλλου Γ’ Εθνικής.

Οι Μπάμπης Χατζημεστής και Παναγιώτης Καμαράκης είδαν με ικανοποίηση όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να είναι ετοιμοπόλεμοι και αποφασισμένοι για την αναμέτρηση του Κυπέλλου, καθώς στόχος των Ξανθιώτων είναι να δώσουν καλό θέαμα στον κόσμο που θα βρεθεί την Κυριακή στο ΑΟΞ και να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στον θεσμό. Κανονικά στην αποστολή ο Γιάννης Ρούφος και ο Βασίλης Μαλαδένης παρά τα προβλήματα που είχαν απο το ματς στο Παραλίμνιο Σερρών, ενώ επιστρέφει καθώς εξέτισε την τιμωρία της μίας αγωνιστικής ο Τζαμπάζ Χακή .

Η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας αποτελείται απο τους: Ρούφο, Αθανασίου, Μακράκη, Μαλαδένη, Καρά Αλή, Κατρανίτσα, Τζαμπάζ Χακή, Τορομανίδη, Κωτίδη, Μαυρόπουλο, Μπουνταγκίδη, Μόσχος, Βασίλη Καραγκιόζη, Μουμίνογλου, Πασχαλάκη, Γιάννη Καραγκιόζη, Μελισσόπουλο Χαραλαμπίδη και Ξαντινίδη

Για το ματς της Κυριακής η ομάδα του Ορφέα εξέδωσε ανακοίνωση – κάλεσμα στον κόσμο της Ξάνθης να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας της πόλης, έχοντας τιμή εισιτηρίου 5 ευρώ για τους κατόχους διαρκείας και για όσους δεν έχουν προμηθευτεί το διαρκείας του στα 10 ευρώ.

“Αγαπητοί φίλοι και υποστηρικτές της ομάδας μας, Θέλουμε να σας ενημερώσουμε, ότι για τον προσεχή αγώνα κυπέλλου την Κυριακή 16/10/2016 στο γήπεδο του Α.Ο.Ξ., με αντίπαλο την Α.Ε. Ποντίων Βατολάκκου η τιμή εισιτηρίου για τους κατόχους διαρκείας θα είναι 5 Ευρώ, ενώ για το υπόλοιπο κοινό 10 Ευρώ. Στην υπεύθυνη προσπάθεια που κάνουμε σε μια οικονομικά δυσβάσταχτη εποχή, ζητάμε την κατανόησή σας και ελπίζουμε να στηρίξετε για ακόμη μια αγωνιστική την ομάδα μας!”

Share it