Search

«Έφυγε» ο Γαβριήλ Βρετόπουλος, ο προπονητής που οδήγησε το ΑΛΕΞ στη Β’ Εθνική

Φτωχότερο είναι από σήμερα το ποδόσφαιρο του Έβρου και της Θράκης γενικότερα καθώς έφυγε από τη ζωή ένας από τους σημαντικότερους προπονητές της δεκαετίας του ’80, ο Γαβριήλ Βρετόπουλος.

Ο κ. Βρετόπουλος ήταν στην τεχνική ηγεσία του ΑΛΕΞ όταν η ομάδα της Αλεξανδρούπολης ανέβηκε στη Β’ Εθνική κατηγορία τη σεζόν 1982/83, ενώ είχε υπηρετήσει τον σύλλογο του Νότιου Έβρου και ως παίκτης. Στην παρακάτω φωτογραφία είναι η ομάδα του ΑΛΕΞ το 1978 στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» και ο εκλιπών είναι ο πρώτος από αριστερά στους καθημένους.

vretopoulos

Πρόεδρος στην ομάδα που ανέβηκε στη Β’ Εθνική ήταν ο Γιάννης Λιανίδης, τον οποίο και βλέπετε (όρθιο στη μέση ακριβώς) μαζί με τον προπονητή Γαβριήλ Βρετόπουλο (όρθιος πρώτος από αριστερά) και τα μέλη του τότε ΔΣ στην παρακάτω φωτογραφία.

vretopoulos-lianidis

Η εξώδιος ακολουθία του Γαβριήλ Βρετόπουλου που «έφυγε» σε ηλικία 77 ετών, θα ψαλλεί αύριο Τετάρτη στις 17:00 στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στην Αλεξ/πολη. Η οικογένεια του εκλιπόντος παρακάλεσε αντί για στέφανα, τα χρήματα να δοθούν στον σύλλογο καρκινοπαθών.

Τα συλλυπητήρια τους έχουν εκφράσει ήδη ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Αλεξανδρούπολης με τα παρακάτω λόγια και την ακόλουθη φωτογραφία:

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ ΕΜΕΙΝΕ ΠΙΟ ΦΤΩΧΗ ΚΑΘΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΡΥΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΓΑΒΡΙΗΛ ΒΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ.
ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΕΙΟΥΣ ΤΟΥ.
ΑΝΤΙΟ ΔΑΣΚΑΛΕ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.

palaimaxoi-vretopoulos

Όπως και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης:

Ο Πρόεδρος , τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και όλη η Αθλητική Οικογένεια του Μ.Γ.Σ. «Εθνικός Αλεξανδρούπολης», εκφράζει τα θερμά της Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος «Δάσκαλου» του Ποδοσφαίρου Γαβριήλ Βρετόπουλου και ειδικότερα στην κόρη του Όλγα Βρετοπούλου, μέλους της Διοικούσας επιτροπής του Υγρού στίβου του Εθνικού!

Φωτoγοραφίες: oldalexandroupoli.gr

Share it