Search

Ντούμπλαρε τις νίκες του ο Κομψάτος που πέρασε απ’ τον Μίσχο

Διπλασίασε τις νίκες του ο Κομψάτος Πολυάνθου στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ ερασιτεχνικής κατηγορίας περνώντας απ’ την έδρα του Αετού Μίσχου με 2-4, σ’  ένα ματς με ενδιαφέρον μέχρι το 90′. Και αυτό διότι μπορεί να προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με 0-3, όμως οι ποδοσφαιριστές του Μίσχου κατάφεραν να “βάλουν φωτιά” στο ματς μειώνοντας σε 2-3 νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δεν κατάφεραν να πάρουν τίποτα απ’ το παιχνίδι με το 2-4 να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Μετά τα 10 πρώτα αναγνωριστικά λεπτά, ο Κομψάτος Πολυάνθου ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφερε να φτάσει στο 0-1, μετά από ωραία ομαδική συνεργασία που κατέληψε στον Κιοσσέ ο οποίος έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Μουσταφά. Πριν συνέλθουν οι γηπεδούχοι ο Κομψάτος διπλασίασε τα τέρματά του όταν ο ταχύτατος Στογιαντζάκης – με την ομάδα του να αγωνίζεται με 10 αφού ο Κιοσσές βρισκόταν εκτός αγωνιστικού χώρου προσωρινά λόγω τραυματισμού – έφυγε απέναντι απ’ τον κίπερ του Μίσχου και τον “εκτέλεσε” ιδανικά για το 0-2. Ο Κομψάτος σφράγισε το εκπληκτικό του πρώτο ημίχρονο μ’  ένα ακόμη γκολ, αυτό του Χατζηαντωνίου που έστειλε την μπαλα για τρίτη φορά στα δίχτυα του Μουσταφά μετά από σέντρα του Σταμπουλή. Πριν κλείσει το ημίχρονο ο Αετός κατάφερε να βάλει ένα γκολ με τον  Ισμαήλ, ο οποίος έδωσε ελπίδες στην ομάδα του.

Ο ίδιος αμέσως μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου έκανε στο 48 το 2-3, με τον Μίσχο να βάζει φωτιά στο ματς με δύο γκολ σε ένα δεκάλεπτο (40′-49′). Αν και έφτασε μείωσε τη διαφορά στο γκολ, ο Αετός Μίσχου από κει και πέρα δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός για την εστία του Αράπογλου και αυτό γιατί μπορεί αν είχε την κατοχή, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν κλείσει τους χώρους και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να φτιάξουν τις προϋποθέσεις να απειλήσουν την εστία τους. Το σκορ παρέμενε στο ρευστό 2-3 μέχρι και το 90′ όταν ο Κομψάτος κέρδισε πέναλτι με τον Σταμπουλή να μην αστοχεί απ’ τα 11 βήματα και να δίνει το δεύτερο σερί τρίποντο στην ομάδα του Πέτρου Δημόπουλου.

Οι συνθέσεις

Αετός Μίσχου: Μουσταφά, Αμέτ, Οζγίτ, Σαγιάν, Ομέρ, Νάτσης, Ζήκος, Τσιρμίγκας, Ισμαήλ, Ράβανος, Αμετσίκ.
Έπαιξαν επίσης οι Σαδούλαχ, Σαμώλης, Σερήφ
Κομψάτος Πολύανθου: Αράπογλου, Χαλήλ, Σταμπουλής, Αμαξόπουλος, Φλωροκάπης, Δημόπουλος, Χατζηαντωνίου, Τασούδης, Κιοσσές, Πουσκουλού, Στογιαντζάκης.
Έπαιξαν επίσης οι Χαλήλ Λατήφ, Μουμίν,

Photo Credit: rodopisports.gr

 

Share it