Search

Τζούριτς: «Η Εθνική έχει μέλλον, αλλά χρειάζεται υποστήριξη και δυστυχώς δεν ακούει κανείς»

Κατά των παραγόντων που εμπλέκονται με το βόλεϊ και κυρίως με όσους ασχολήθηκαν με τις εκλογές και όχι με την οργάνωση της Εθνικής ανδρών στράφηκε ο διεθνής διαγώνιος Δημήτρης Τζούριτς μετά το τέλος του αγώνα με την Ισπανία. Ο Τζούριτς δεν έκρυψε τα λόγια του και εξαπέλυσε «καρφιά» προς την διοίκηση της ΕΟΠΕ:..

«Τα συναισθήματα είναι ίδια σε όλα τα παιδιά. Έχουμε κάνει μια μεγάλη προσπάθεια. Μόνο εμείς ξέρουμε πόσο δύσκολα ήταν τα πράγματα. Δεν το λέμε ως δικαιολογία. Τα συναισθήματα αυτή τη στιγμή είναι όπως όλων των παιδιών. Μόνο εμείς οι παίκτες ξέρουμε τι μεγάλη προσπάθεια έχουμε κάνει μέσα από πολύ δύσκολες συνθήκες. Και δεν το λέμε για να βρούμε δικαιολογίες… Για 1-2 σετ χάσαμε την απευθείας πρόκριση στα τελικά και σήμερα για ένα σετ δεν τα καταφέραμε. Δεν πιστεύω ότι ήταν θέμα ατυχίας, αλλά πληρώσαμε την οργάνωση μας… Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά κι εμείς δεν τις είχαμε».

«Εδειξαν πως είναι Έλληνες σε αντίθεση με κάποιους άλλους»

Για τον κόσμο είπε: «Για τον κόσμο σήμερα, πρέπει να πω πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την Κοζάνη. Αυτή τη ζεστασιά την έχουμε νιώσει λίγες φορές και στάθηκαν πραγματικά δίπλα μας… Δείξανε ότι είναι πραγματικοί Έλληνες, σε αντίθεση με κάποιους άλλους. Αυτός ο κόσμος μας έκανε να μην αισθανόμαστε τόσο μόνοι μας, όσο τους προηγούμενους μήνες. Κι ελπίζω σύντομα να ξεκαθαρίσει το διοικητικό πεδίο και η διοίκηση που θα προκύψει να στηρίξει αυτή την ομάδα γιατί έχει πραγματικά μεγάλες δυνατότητες».

«Δεν με ακούει κανένας»

«Εγώ λέω εδώ και 4 χρόνια πως αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Το θέμα είναι ότι δεν ακούει κανένας. Δεν ξέρω. Δεν θέλουν, δεν είναι ικανοί, δεν γνωρίζω. Η ομάδα έχει σίγουρα μέλλον, το έχουμε δείξει πολλές φορές. Χρειαζόμαστε την υποστήριξη».

Πηγή: volleynews.gr

Share it