Search

Ανέστης Δαλακούρας: Εκπληκτική πρεμιέρα για τον πρώην αρχηγό του Εθνικού στην Αυστρία!

Θετικότατο ήταν το ξεκίνημα του Ανέστη Δαλακούρα με την Ποσοΐλνιτσα, στην Μουντεσλίγκα της Αυστρίας. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του αυστριακού πρωταθλήματος βόλει, με τη νέα ομάδα του άλλοτε αρχηγού του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, να κάνει ιδανική πρεμιέρα και να επικρατεί με 3-0 (25-21, 25-13, 15-19) σετ της Ένς.

img_8112

Ο Ανέστης Δαλακούρας ξεπέρασε πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που του στέρησε τη δυνατότητα να αγωνιστεί στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και να ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής μας, η οποία χθες αποκλείστηκε στα μπαράζ απ’ την Ισπανία (θυμηθείτε εδώ). Πέρσι το πρόβλημα στη μέση τον είχε αναγκάσει να χάσει σχεδόν τη μισή σεζόν του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, όμως πλέον ο Ανέστης έχει γυρίσει σελίδα.

ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ

Η μεταγραφή στο εξωτερικό ήταν κάτι που έψαχνε, ζητούσε αλλά και άξιζε βάσει των εμφανίσεών του στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Αρχηγός του Εθνικού από μικρή ηλικία και παράλληλα μέλος της Εθνικής Ελλάδας, ο Ανέστης δεν θα μπορούσε παρά να ανοίξει τα φτερά του και να κάνει το βήμα παραπάνω.Η Ποσοΐλνιτσα του έδωσε την ευκαιρία να παίξει βόλεϊ σε άλλες συνθήκες απ’ αυτές που ισχύουν στα μέρη μας, με τον Ανέστη Δαλακούρα να αποτελεί ένα απ’ τα σημαντικά «χαρτιά» των Αυστριακών τη φετινή σεζόν.

14-anestis-dalakouras-gre-aussenangriff

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας, όπως ανακάλυψαμε στο SportsAddict, ο Ανέστης ήταν ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας του με 10 πόντους, φανερώνοντας στο κοινό της Ποσοΐλνιτσα τις …ορέξεις του αλλά και την ποιότητά του.

ΔΑΛΑΚΟΥΡΑΣ

Η Ποσοΐλνιτσα είναι μία απ’ τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος βόλεϊ της Αυστρίας και πέρσι αναδείχθηκε δεύτερη, χάνοντας την κούπα, απ’ την Τιρόλ Ίνσμπρουκ στους τελικούς.

img_8084

Μάλιστα η νέα ομάδα του πρώην ακραίου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, τερμάτισε 4η στο Mevza(Middle European Volleyaball Zonal Association) την περσινή περίοδο, διοργάνωση στην οποία συμμετέχει και φέτος. Την Πέμπτη θα γίνει η πρεμιέρα για τον Ανέστη Δαλακούρα και την παρέα του, που θα ταξιδέψουν Σλοβενία για να αντιμετωπίσουν την Κάμνικ.

img_8073

Η εξέλιξη του Ανέστη Δαλακούρα ήταν προδιαγεγραμμένη. Το μέλλον του φαινόταν πως θα είναι λαμπρό καθώς έχει όλα όσα απαιτούνται για να φτάσει κάποιος ψηλά. Ποιότητα στο παιχνίδι του, εργατικότητα, προσήλωση και προσωπικότητα….

Η χθεσινή πρεμιέρα ήταν μονάχα η αρχή. Εδώ στο SportsAddict.gr θα παρακολουθούμε την πορεία του Ανέστη, όπως και των υπόλοιπων Θρακιωτών που ανοίγουν τα φτερά τους στο εξωτερικό και θα σας ενημερώνουμε για τα πεπραγμένα τους…

Share it