Search

Ντούμπλαραν τις νίκες του οι Παίδες του Αρίων Ξάνθης που κέρδισαν τον Λεύκιππο(+25 photos)

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα Παίδων της ΕΚΑΣΑΜΑΘ, μετά απο αυτή επί του Αίαντα στην πρεμιέρα, πανηγύρισε η ομάδα του Αρίων Ξάνθης που επιβλήθηκε με 87-44 του συμπολίτη Λεύκιππου Ξάνθης, που αγωνίστηκε για δεύτερο συνεχόμενο ματς εκτός απέναντι σε ομάδα της Ξάνθης μετά την ήττα στην πρεμιέρα απο την Ασπίδα.

Η ομάδα του Αρίων σαφώς πιο έτοιμη απο την ομάδα του Λεύκιππου που είναι νεοσύστατο σωματείο, και όλα τα παιδιά ξεκίνησαν να προπονούνται και να αγωνίζονται μαζί τις τελευταίες εβδομάδες, με τους γηπεδούχους να επιβάλουν απο την αρχή του αγώνα τον δικό τους ρυθμό χτίζοντας διψήφιο αριθμό διαφοράς, το οποίο δεν το έχασε σε κανένα σημείο κι μάλιστα κάποια στιγμή η διαφορά έφτασε τους 47 πόντους κατά τη διάρκεια του τέταρτου δεκαλέπτου.

arion-leukippos-paidiko13

Με το φινάλε οι παίκτες του Αρίων πανηγύρισαν ακόμη μια νίκη και έδειξαν πως φέτος είναι ικανοί να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο, ενώ οι παίκτες του Λεύκιππου κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου που αναγνώρισε την προσπάθεια που κατέβαλαν οι αθλητές των Παναγιώτη Πεχλιβανίδη και Θανάση Πανδρακλάκη.

arion-leukippos-paidiko14

Διαιτητές: Ευσταθιάδης, Αθανασιάδης

Δεκάλεπτα: 21 – 12, 40 – 23(ημίχρονο), 68 – 38, 87 – 44(τελικό αποτέλεσμα)

arion-leukippos-paidiko24

ΑΡΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ(Γ. Θερμός): Δημητρόγλου 19, Αμοιράς 19 (1), Γκαγκαλίδης 16, Παναγιωτίδης 9, Καβουρτζικλής 8 (2), Παύλου 4, Κοτζαμάνης 1, Πάνος 1, Λάμπρογλου 3, Μπουτζικούδης 5 (1) Μπακάλης, Χριστοφορίδης

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ(Π. Πεχλιβανίδης, Θ. Πανδρακλάκης): Πεχλιβανίδης Α.  3, Μωϋσίδης  4, Ιωαννίδης, Πλέσιας Αλ., Ρούμογλου Απ.  9(2), Σαββίδης  9(1), Καρανικόλας  4, Πλέσιας Μιχ.  2, Τσιρχόγλου  5, Χατζησημιάδης  5, Ελευθεριάδης  2, Ρούμογλου Κ.  1

Share it