Search

Θετικότητα δείγματα και εκτός Ελλάδος για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Να αναθεωρήσουν όσοι προέβλεπαν πως φέτος προμηνύεται μια ζοφερή χρονιά για τον Εθνικό, αναγκάζει μέχρι τώρα η ομάδα βόλει της Αλεξανδρούπολης, καθώς τα μέχρι τώρα δείγματα είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικά. Μετά τις δύο ισοπαλίες με τον ΠΑΟΚ (ο οποίος είχε πολλές σημαντικές απουσίες), ο Εθνικός συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και εκτός ελληνικού εδάφους, επικρατώντας στο πρώτο φιλικό του στη Βουλγαρία, με 0-3 της Βουλγαρικής Λουκόλιλ Νεφτοχίμικ.

Αν το όνομα σας φαίνεται γνωστό, είναι η ίδια ομάδα που επιβλήθηκε δις, του Ορέστη Ορεστιάδας τις προηγούμενες μέρες σε φιλικά προετοιμασίας. Ο Εθνικός ήταν ανώτερος απ’ τους Βούλγαρους και στα τρία σετ και παίζοντας κατά διαστήματα βόλει υψηλού επιπέδου, επικράτησε με 23-25, 17-25 και 21-25, φτάνοντας σε ένα εύκολο 0-3.

Δεν είναι όμως το αποτέλεσμα που άφησε ικανοποιημένο τον κόουτς Μουστακίδη αλλά τα θετικότατα δείγματα γραφής, απ’  όλους τους παίχτες που χρησιμοποιήθηκαν. Παρά τις πολλές αποχωρήσεις, φαίνεται μέχρι τώρα, πως ο Εθνικό αντικατέστησε επάξια όσους έφυγαν, ενώ ειδικά Βανέγκας και Χουάρες Τζούνιορ, δείχνουν πως στους ξένους – εκεί όπου τις περισσότερες φορές είναι σαν .. λαχείο η επιλογή – έγιναν εξαιρετικές επιλογές.

Share it