Search

Ντέρμπι σε Σώστη και Αίγειρο για τη 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου και ώρα 16:00 διεξάγεται η 2η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης, η οποία συγκεντρώνει ενδιαφέρον καθώς μετά την 1η αναγνωριστική αγωνιστική οι ομάδες καλούνται να κάνουν το βήμα παραπάνω.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Δόξα Σώστη – Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων
ΠΑΟΚ Κοσμίου – Ορφέας Στρύμης
Ηρακλής Σαπών – Δόξα Γρατινής
Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου – Ένωση Ασωμάτων
Αστέρας Αιγείρου – Ελπίδα Σαπών
Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου – Ορφέας Ξυλαγανής

Σχολιασμός αναμετρήσεων:
Στο γήπεδο του Σώστη θα διεξαχθεί το ντέρμπι της αγωνιστικής, καθώς η τοπική ομάδα μετά την πρώτη της εντός έδρας τριάρα κόντρα στον Ηρακλή, θα προσπαθήσει να πετύχει το δύο στα δύο, όμως μπροστά της θα βρει αντιμέτωπο έναν “διψασμένο” Σπάρτακο, ο οποίος προέρχεται από εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι της πρεμιέρας με 1-2 από το Κόσμιο, παρά την καλή εμφάνιση.

Με τη σειρά του το καλοδουλεμένο Κόσμιο υποδέχεται την Στρύμη και εκτός απροόπτου δεν θα δυσκολευτεί, ενώ φαινομενικά εύκολο έργο έχει και το Σιδηροχώρι κόντρα στους Ασωμάτους παρότι οι τελευταίοι έρχονται από νίκη στην πρεμιέρα. Κόσμιο και Σιδηροχώρι έδειξαν στην 1η αγωνιστική ότι διαθέτουν σύνολα που θα πρωταγωνιστήσουν. Στο ίδιο μοτίβο και ο Ίασμος θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ξυλαγανής, αν και διαθέτει δυσκολότερο έργο.

Το δεύτερο ντέρμπι της αγωνιστικής θα πραγματοποιηθεί στην Αίγειρο, όπου ο τοπικός Αστέρας, που πολλοί τον είχαν ξεγράψει πριν την αρχή της σεζόν λόγω διοικητικών προβλημάτων, υποδέχεται την Ελπίδα Σαπών. Οι φιλοξενούμενοι δεν αντέχουν δύο στις δύο ήττες και θα μπουν επιθετικά για το διπλό, ενώ οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν στην έδρα τους συνεχόμενη έκπληξη.

Το πρόγραμμα συμπληρώνει ο αγώνας των πρώιμων αουτσάιντερ, δηλαδή του Ηρακλή και της Γρατινής, που σε πρώτη εικόνα φάνηκαν να μην έχουν δυνατά σύνολα.

Share it