Search

Στο πλευρό του Ελευθερόπουλου και στην Τρίπολη ο Στέλιος Βενετίδης!

Μετά τον Πανθρακικό και την Βέροια ο Εβρίτης πρώην ποδοσφαιριστής και την τελευταία τετραετία προπονητής, Στέλιος Βενετίδης θα συνεργαστεί και στον Αστέρα Τρίπολης με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο έχοντας τον ρόλο του βοηθού.

Την έμμεση παρουσία του Εβρίτη τεχνικού έκανε  ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος κατά την διάρκεια της παρουσίασης του ανέφερε πως στο πλευρό του θα βρίσκεται ο Στέλιος Βενετίδης. Αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Είναι τεράστια προπονητική ευκαιρία για μένα και τον Στέλιο. Εχουμε επίγνωση των καταστάσεων, Ξέρουμε σε ποια ομάδα ήρθαμε. Θέλουμε η μία προπόνηση να είναι καλύτερη από την άλλη. Ο κάθε αγώνας καλύτερος από τον προηγούμενο. Θα δουλέψω σαν να είμαι για 20 χρόνια στην ομάδα και σαν να είναι η τελευταία μου ημέρα. Αυτή είναι η φιλοσοφία μου. Πιστεύω στους στόχους και όχι τόσο στα όνειρα”.

Για να συμπληρώσει: “Υπάρχει και το άλλο που σου λέει ότι όσο πιο γρήγορα σκοτώσεις τον ποδοσφαιριστή μέσα σου, τόσο πιο γρήγορα θα γίνεις καλύτερος προπονητής. Χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα, χωρίς να είναι επίκτητο, πολύ γρήγορα “πέθανε” ο ποδοσφαιριστής μέσα μου, ταυτόχρονα όμως είναι αυτονόητο ότι όλη αυτή η εμπειρία που κουβαλάμε μαζί με το Στέλιο και ποδοσφαιρικά και προπονητικά εγώ αυτά τα πέντε χρόνια και ο Στέλιος τα τέσσερα, μας δίνουν τη δυνατότητα να κατανοήσουμε τον ποδοσφαιριστή και ο ποδοσφαιριστής σαφέστατα εμάς έτσι ώστε να κοιτάζει ψηλά. Νομίζω ότι μπορεί να τους δώσει αυτήν την ώθηση”.

 

 

Share it