Search

Καταιγιστικός ο Αστέρας Αιγείρου, έριξε 8 στον Αετό Μίσχου

Η μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα σε Αστέρα Αιγείρου και Αετό Μίσχου έκρινε την αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, της Β’ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης.

Η ομάδα του Φώτη Κωνσταντινίδη κυριάρχησε απ’ το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και έφτασε σε μία εύκολη και εμφατική νίκη, δείχνοντας πως είναι έτοιμη αγωνιστική, ενόψει και του νέου πρωταθλήματος. Η δυναμικότητα βέβαια της ομάδας του Μίσχου δεν είναι τέτοια ώστε να αποτελέσει ασφαλές κριτήριο για την ετοιμότητα του Αστέρα, όμως δεν παύει να αποτελεί μία ένδειξη για το πως θα εμφανιστεί την φετινή αγωνιστική σεζόν.

Όπως αναφέρει το rodopisports.gr ο Αστέρας Αιγείρου μπήκε δυνατά απ’ την αρχή χάνοντας ευκαιρίες με τον Σαμπατάκη και τον Γκανούδη, πριν ο Βάγγερ καταφέρει να ανοίξει το σκορ στο 26ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο αμέσως επόμενο λεπτό οι θεατές που βρέθηκαν στο γήπεδο του Αιγείρου έγιναν μάρτυρες ενός σπάνιου θεάματος. Αμέσως μετά την σέντρα ο Ράβανος, εκτέλεσε απ’ τα 50 μέτρα τον Γκόσιο και ισοφάρισε προς στιγμήν για τον Αετό Μίσχου με τον θεαματικό αυτό τρόπο. Οι φιλοξενούμενοι όμως παρά την ισοφάριση, δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των γηπεδούχων οι οποίο σημείωσαν πριν την ανάπαυλα άλλα δύο τέρματα με τον Σαμπατακάκη και τον Πατσάλη.

Ο μονόλογος των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος με τον Τροκανά ακι τον Πατσάλη να διευρύνουν το σκορ στο 5-1, πριν σημειωθεί μια ώρα παιχνιδιού, ενώ στα εναπομείναντα 3ο λεπτά, ο Αστέρας Αιγείρου έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με τους Στυλιανίδη, Ραμαντάνη και Γκανούδη να διαμορφώνουν το τελικό 8-1.

Share it