Search

Το “σήκωσε” η Ελευθερούπολη το τουρνουά του Λεύκιππου κερδίζοντας στον τελικό τους οικοδεσπότες

Με τον Ξανθιώτη Βοϊβατόπουλο και τον Στυλίδη να… πυροβολούν κάτω απο το καλάθι η Ελευθερούπολη έφτασε στην κατάκτηση του τουρνουά που διοργάνωσε ο Λεύκιππος Ξάνθης, κερδίζοντας τους οικοδεσπότες στον τελικό με 56-63.

Η ομάδα του Λεύκιππου πάλεψε στο δεύτερο μέρος και ειδικά στην τέταρτη περίοδο κατεβάζοντας σημαντικά την διαφορά απο το διψήφιο του πρώτου μέρους, με τους Ψάλτου και Τσίλογλου κυρίως αλλά και τα τρίποντα του Χρήστου Κουτσογιάννη παραλίγο να βάλουν ξανά τους Ξανθιώτες στην διεκδίκηση του ματς.

Εντυπωσιακά δείγματα γραφής για το μεγάλο φαβορί της φετινής ΕΚΑΣΑΜΑΘ, Ελευθερούπολη, ενώ πάρα πολύ καλά δείγματα γραφής αφήνει ο Λεύκιππος Ξάνθης που με την ποιότητα του Ψάλτου, την όρεξη για δουλειά του τεχνικού διδύμου αλλά και την εμπειρία των πρώην παικτών της Ασπίδας δείχνει ικανός να πρωταγωνιστήσει απο την πρώτη του κιόλας χρονιά.

Δεκάλεπτα: 9-20, 17-32(ημίχρονο), 37-45, 56-63(τελικό αποτέλεσμα)

ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ(Π. Παπαδόπουλος, Ν. Μουρβάκης): Λαγογιάννης  2, Σταμπουλής  2, Κουμπάνης  6, Μαυροματίδης   5, Τσίλογλου  11(2), Ανθής  2, Κουτσογιάννης Χρ.  9(3), Κούτρας 1, Βαζαίος 2, Ψάλτου  14(1), Οικονόμου  2

ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ (Κ. Παπαδόπουλος): Κωνσταντάρας, Ανίσογλου, Απαζίδης  4, Ρότσας  3(1), Γαϊτανίδης  4(1), Βοϊβατόπουλος 19, Λ. Παπαδόπουλος  5(1), Λαζαρίδης, Σφουγγάρης, Στυλίδης 28.

Share it