Search

Passengers: Μία ακόμη ταινία διαστήματος ή κάτι περισσότερο; (video)

Οι ταινίες που σχετίζονται με το διάστημα είναι από μόνες τους ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στην ιστορία του κινηματογράφου. Αυτό γιατί συνήθως υπάρχουν κάποιοι που τις λατρεύουν και άλλοι που λατρεύουν να τις μισούν.

Είτε βρίσκεστε πάντως στο ένα είτε στο άλλο άκρο (ή κάπου στη μέση), οι περισσότεροι από εσάς θα πηγαίνατε στον κινηματογράφο για να δείτε μία τέτοια ταινία, κυρίως τα τελευταία χρόνια που τα ειδικά εφέ έχουν εξελιχθεί και όλα μοιάζουν τόσο αληθινά. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι όλες οι ταινίες που είχαν καλά γραφικά ήταν και καλές γιατί αν το σενάριο μπάζει τότε… κλαύτα Χαράλαμπε.

Μόνο την τελευταία τριετία λοιπόν έχουν βγει πολλές ταινίες που έχουν σχέση με το διάστημα με την καλύτερη όλων κατά κοινή ομολογία να είναι το «Interstellar» του Κρίστοφερ Νόλαν με τους Μάθιου Μακόναχι, Αν Χάθαγουεϊ, Τζέσικα Τσάστεϊν, Ματ Ντέιμον (Όσκαρ Καλύτερων Οπτικών Εφέ το 2015). Μία άλλη που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ήταν το «Gravity» (απέσπασε 7 Όσκαρ το 2014) του Αλφόνσο Κουαρόν με τους Τζόρτζ Κλούνεϊ και Σάντρα Μπούλοκ.

Τα Χριστούγεννα του 2016 λοιπόν έρχεται το «Passengers» του Νορβηγού σκηνοθέτη Μόρτεν Τίλντουμ ο οποίος επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη μετά την μεγάλη επιτυχία του «The Imitation Game» (Το Παιχνίδι της Μίμησης). Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε την εκπληκτική Τζένιφερ Λόρενς και τον ανερχόμενο Κρις Πρατ. Από τα τρέιλερ που έχουμε δει τα εφέ φαίνονται πολύ καλά και περιμένουμε να δούμε αν το σενάριο και η σκηνοθεσία μας αρέσουν εξίσου και αν είναι μία ακόμη ταινία διαστήματος ή κάτι περισσότερο…

Το τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε σήμερα 20/9:

Share it