Search

Με πολλές εμπειρίες επέστρεψε απο το Ευρωπαϊκό στην Μάλαγα ο Μάρκος Παπαδόπουλος του “Μιρμάνη”

Χωρίς την μεγάλη διάρκιση αλλά με πολλές εμπειρίες επέστρεψε απο την  Μάλαγα της Ισπανίας ο Ξανθιώτης τζουντόκα του Μιρμάνη Ξάνθης Μάρκος Παπαδόπουλος, που αγωνίστηκε με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τζούντο Παίδων.

Στον πρώτο του αγώνα στην κατηγορία των 90 κιλών, ηττήθηκε μετά από 4 λεπτά από τον Ολλανδό Γέλε Σνίπε στις παρατηρήσεις (για ένα γιούκο συγκεκριμένα).Μάλιστα στάθηκε εις διπλούν άτυχος καθώς πέρα απο την ήττα δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάποια διάκριση μέσα απο τα ρεπεσάζ, καθώς ο Ολλανδός έχασε στον αμέσως επόμενο αγώνα και έτσι ο Ξανθιώτης δεν μπόρεσε να πάρει κατάταξη μέσα στην πρώτη οκτάδα.

Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των -90 κιλών πήρε ο Ιγκορ Ιγκολνίκοφ από την Ρωσία. Ασημένιος ο Ισπανός  Νικολοζ Σεραζαντισβίλι και χάλκινα στους Μάρκο Μπουμπάνια (Μαυροβούνιο) και Ορελίν Ντιζέ (Γαλλία).

Πάντως οι προπονητές του Θωμάς Ηλιάδης και Βλαδίμηρος Ηλιάδης έχουν μεγάλη πίστη για τον αθλητή τους, που είναι απο τους κορυφαίους στην χώρα στην κατηγορία του, σε αυτή την ηλικία, με το μέλλον να είναι όλο μπροστά του.

Share it