Search

Το δώρο γενεθλίων του Εχίνου στον… αρχηγό Στίβ, το χρυσό γκολ, και οι έντονες διαμαρτυρίες της Θαλασσιάς(+photos)

Σπουδαίας σημασίας νίκη πέτυχε ο Εχίνος Σπορ στο πιο σημαντικό παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής της μεγάλης κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης, επικρατώντας με 1-0 της Αναγέννηση Θαλασσιάς σε ένα παιχνίδι που τα είχε όλα και έμεινε μόνος πρώτος στην κορυφή.

Παρουσία αρκετού κόσμου που βρέθηκε στο γήπεδο του Εχίνου, οι γηπεδούχοι έχοντας και τον εορτάζων Στίβ Παρσαντανιάν(φωτο κατω) στην βασική ενδεκάδα, και μάλιστα με το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ήθελαν να κάνουν δώρο γενεθλίων στον συμπαίκτη τους και για αυτό  μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς, όντας καλύτεροι στο πρώτο μισάωρο και με κύριο εκφραστή των ευκαιριών τους τον Ηλία Μιχαηλίδη απείλησαν δύο φορές την εστία του Δανδαβόπουλου. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν όμως το σουτ του Πεντεζίδη λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους έδιωξαν πάνω στην γραμμή οι αμυντικοί του Εχίνου.

stiv

Στο δεύτερο μέρος και μετά το νωχελικό ξεκίνημα και των δύο σημειώθηκε η μία εκ των δύο στιγμών που έκριναν το ματς, στο 65′ ο διαιτητής Ανεστίδης θα δείξει δεύτερη κίτρινη στον Στέλιο Κοτζάκελη με αποτέλεσμα να αποβληθεί ο παίκτης της Αναγέννησης απόφαση που προκάλεσε την έντονη αντίδραση απο πλευράς φιλοξενούμενων. Έχοντας το αριθμητικό πλεονέκτημα οι γηπεδούχοι πίεσαν ψηλά και κατάφεραν στο 76′ να ανοίξουν το σκορ με κεφαλιά του Χότσκα, σε μια φάση που οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν χέρι του σκόρερ. Το σκορ έμεινε έτσι μέχρι το φινάλε με την ομάδα του Εχίνου να πανηγυρίζει ένα σπουδαίο αποτέλεσμα, κάνοντας το ιδανικό δώρο στον αρχηγό της Σταύρο Παρσαντανιάν.

kosmos-exinoy

Επόμενο ματς για τον πρωτοπόρο Εχίνο αυτό κόντρα στην Ασπίδα στο ΔΑΚ, εκεί οπού ο Εχίνος θα κυνηγήσει να διατηρήσει για τρίτο διαδοχικό ματς την εστία της ανέπαφη. “Πληγωμένη” θα πάει στο ντέρμπι με τον Άρη Αβάτου η Αναγέννηση Θαλασσιάς που θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Στέλιου Κοτζάκελη, ενώ αναμένεται ποια θα είναι η ποινή για τον Κουτίνη για να αποδειχτεί κατά πόσο ο “πονοκέφαλος” του Γιάννη Αποστολίδη θα είναι μεγαλύτερος απέναντι στον βασικό διεκδικητή της κορυφής Άρη Αβάτου. Διαιτητής του αγώνα στον Εχίνο ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Απόστολο Χρυσέλη και Γιώργο Πασχαλίδη.

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ(Σ. Γιουρούκ – Εκρ. Καμπούρ): Αμούτσκα Μεμέτ, Μπαϊρακταρίδης, Κοτς Σαλή, Μποασή Σαμπρή, Ντζομιάδης, Καδρή Χουσεΐν, Κάλφα Εγιούπ (40′ Χότσκα Τουγκάι, 77′ Μαρίνοβ), Παρσαντανιάν, Μιχαηλίδης, Καβάζ Μεμέτ Αλή Χουσεΐν (89′ Κιρ), Χατζηνίκου

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ(Γ. Αποστολίδης): Δανδανόπουλος, Μυλωνάς, Κοτζάκελης, Ελευθεριάδης, Μαντζαρίδης, Παπαδημητρίου, Γιαννακούδης, Τουργαΐδης Κ., Σαρηγιαννίδης (48΄Χριστοφορίδης), Καζάκης, Πεντεζίδης

Share it