Search

Βασικός ο Δημήτρης Σιώπης στην πρόκριση της Σπάρτης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Με τον Εβρίτη Δημήτρη Σιώπη να αγωνίζεται σε όλη την διάρκεια του αγώνα η Σπάρτη κατάφερε να διαφυλάξει με άνεση το σκορ του πρώτου αγώνα κόντρα στον Παναιγιάλειο και έτσι να προκριθεί στους “32” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στην αναμέτρηση που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς,  οι τυπικά γηπεδούχοι έχοντας το 4-0 του πρώτου αγώνα μπήκαν πιο δυνατά στο πρώτο μέρος με στόχο το γκολ που θα καθαρίσει την πρόκριση και το κατάφεραν όταν στο 34′ ο Ηλιόπουλος βγήκε μόνος απέναντι στον Στρέζο και με εύστοχο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους Σπαρτιάτες.

 

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια στο 67′ με τον Βλάχο ο οποίος πήρε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπουρλάκη από αριστερά και νίκησε τον Κραβαρίτη. Η Σπάρτη στο 69′ κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Κοντοέ μέσα στην περιοχή. Ο Νεμάνια Αρσενίεβιτς ανέλαβε την εκτέλεση του με τον Στρέζο να αποκρούει και να κρατάει το 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ

Έτσι και χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα η ομάδα του πρώην ποδοσφαιριστή της Ξάνθης και νύν προπονητή των Σπαρτιατών Σωτήρη Αντωνίου με βασικό τον Δημήτρη Σιώπη, που είχε καλή απόδοση, πήρε με άνεση την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

 

Share it