Search

Με θλάση για ….. 95′ ο Βάσκος!

Στις κινήσεις και στις εκφράσεις των ποδοσφαιριστών του Γιάννη Κλειτσιώτη χθες, ήταν αποτυπωμένο μόνο ένα πράγμα: Το πάθος. Για 90 λεπτά plus τις καθυστερήσεις, οι 11 που τράβηξαν το μεγάλο κουπί, αλλά και οι Θωμάς, Δημητριάδης και Μόσχος που μπήκαν αλλαγή προς το τέλος, τα έδωσαν όλα με σκοπό η ομάδα τους να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα.

Ήταν τέτοια η επιθυμία όλων για ένα καλό αποτέλεσμα απέναντι σ’  έναν μεγάλο αντίπαλο, ώστε ακόμη και μία θλάση δεν ήταν ικανή να σταματήσει τον Χρήστο Βάσκο όχι μόνο ν’  αγωνιστεί, αλλά και να βγάλει όλο το ματς.

Όλοι όσοι βρίσκονταν στο γήπεδο δεν κατάλαβαν πως ο νεαρός επιθετικός απ’  την Καστοριά αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα, καθώς όχι μόνο επιθετικά ήταν ο γωστός Βάσκος, αλλά πίεζε και τους αντίπαλους αμυντικούς.

Στο τέλος μόνο ο Βάσκος ξεκίνησε να χωλαίνει και να μην συμμετέχει τόσο στην αμυντική τακτική. Ο Γιάννης Κλειτσιώτης όμως, γνωρίζοντας την ποιότητά του και πως θα μπορούσε με μια φάση να δώσει κάποιο γκολ για την ομάδα του, τον άφησε μέσα στον αγωνιστικό τερέν σ’ όλο το ματς.

Πάντως, δεν τίθεται αμφιβολία για την ετοιμότητα του Βάσκου για το επόμενο παιχνίδι καθώς είναι 100% έτοιμος για το εκτός έδρας ματς με το Παραλίμνι, εκεί όπου η Δόξα Προσκυνητών θα προσπαθήσει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα.

Υ.Γ. Στη κεντρική φώτο  η στιγμή όπου ο κόουτς συγχαίρει τον επιθετικό του ..

Share it