Search

Μεγάλα φιλικά για Εθνικό με ΠΑΟΚ

Σε εντατικούς ρυθμούς δουλεύουν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ενόψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου, η οποία θα σημάνει σε περίπου ένα μήνα (22-23/10).

Όπως είναι φυσικό με το πρώτο σερβίς να πλησιάζει τα τεχνικά επιτελεία των ομάδων, θέλουν να δουν αν η δουλειά που πραγματοποιείται στις προπονήσεις, μπορεί να βγει στο παρκέ, και κατά την διάρκεια ενός αγώνα, έστω και φιλικού. Γι’  αυτόν τον λόγο ο Σάκης Μουστακίδης έκρινε πως ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης χρειάζεται κάποια δυνατά κρας – τεστ, ώστε να διαπιστώσει το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο 24-25 Σεπτεμβρίου, ο Εθνικός θα δώσει στις έξι (6) το απόγευμα, δύο σημαντικά ματς προετοιμασίας με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ. Θα ναι τα πρώτα πολύ δυνατά τεστ για τον Εθνικό, όπου θα αξιολογηθεί η κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι αθλητές, αλλά και το κατά πόσον έχουν βρει χημεία τα πολλά νέα μεταγραφικά αποκτήματα, με τους παλιούς.

Τις δύο φιλικές αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, θα ακολουθήσει ένα διεθνές τουρνουά στη Βάρνα της Βουλγαρίας, στο οποίο ο Σάκης Μουστακίδης θα μπορέσει να κάνει τις τελευταίες δοκιμές πριν την έναρξη του Λιγκ Καπ και του πρωταθλήματος.

Share it