Search

Οι διαιτητές και το πρόγραμμα για Ορφέα και Προσκυνητές! Αναλυτικά οι ορισμοί της Γ’ Εθνικής

Τα ονόματα των διαιτητών και των βοηθών των αναμετρήσεων της 2ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου της Γ’ Εθνικής ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

 

Αμφότερες οι δύο ομάδες της Θράκης δίνουν το  πρώτο εντός έδρας παιχνίδια της χρονιάς, με την Δόξα Προσκυνητών να υποδέχεται στο ΔΑΚ  Κομοτηνής την ιστορική συνονόματη της Δόξα Δράμας αναμέτρηση που θα διευθύνει ο Τσαπάρας της ΕΠΣ Σερρών με βοηθούς τους Σάββα και Κρυωνά της ίδιας Ένωσης.

Στην αναμέτρηση του ΑΟΞ οπού ο Ορφέας θα υποδεχτεί τον Μακεδονικό Φούφας την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Δημητριάδης της ΕΠΣ Χαλκιδικής με βοηθούς τους Παπαδόπουλο και Τσιότσιο της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Θρακιώτικο ενδιαφέρον έχουμε και στην αναμέτρηση του Απόλλων Καλαμαριάς με τη Νάουσα καθώς η τριπλέτα θα είναι απο την Θράκη, πιο συγκεκριμένα ο Ενγκίν Κιγιτζή της ΕΠΣ Θράκης με βοηθούς τους Χρήστο Τζιώτζιο και Μάριο Γκιόση ορίστηκαν να διευθύνουν την αναμέτρηση στο γήπεδο του Απόλλων.

Να σημειώσουμε επίσης ότι έχουμε και διπλό Θρακιώτικο ορισμό στους παρατηρητές διαιτησίας με τον Νίκο Μανάκα της ΕΠΣ Θράκης να ορίζεται στο ματς του Ορφέα με τον Μακεδονικό Φούφας, και τον Μανώλη Ταπατζά στον αγώνα του Καμπανιακού με τον Απόλλων Παραλιμνίου.

Αναλυτικά:

Αλμωπός Αριδαίας – Α.Ο. Καρδίας

Πολυχρόνης, Βρούζος, Μηνούδης (Πιερίας)

Ορφέας Ξάνθης – Μακεδονικός Φούφας

Δημητριάδης (Χαλκιδικής), Παπαδόπουλος (Μακεδονίας), Τσιότσιος (Μακεδονίας)

Λαγκαδάς – Καβάλα

Σέζος (Κιλκίς), Χριστακόγλου (Χαλκιφικής), Γούτας (Χαλκιδικής)

Απόλλων Καλαμαριάς – Νάουσα

Κιγιτζή, Τζιώτζιος, Γκιόσης (Θράκης)

Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Δράμας

Τσαπάρας, Σάββας, Κρυώνας (Σερρών)

Εορδαϊκός – Νέστος Χρυσούπολης

Τζήλος, Παπαδημητρίου, Αναστασίου (Λάρισας)

Καμπανιακός – Απόλλων Παραλιμνίου

Ζούγρας, Τζιαμπάσης, Τζιουβάρας (Κοζάνης)

Share it