Search

Ο Στέλιος Ηλιάδης για τον λόγο που γύρισε στον Πανθρακικό και την…Ινδία!

Τους λόγους που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στον Πανθρακικό ανέφερε ο Στέλιος Ηλιάδης με δηλώσεις του στην εφημερίδα Μetrosport που κυκλοφόρησε την Τρίτη (13/9). Ο 30χρονος αμυντικός μέσος μίλησε και για τη συμφωνία που είχε κάνει με ομάδα της Ινδίας και γιατί δεν πήγε εκεί.

Οι δηλώσεις του Ηλιάδη: «Στον Πανθρακικό πήγα, γιατί τους ξέρω και με ξέρουν. Τους αγαπώ και με αγαπούν. Ειδικά με τον μεγαλομέτοχο της ομάδας, Τάσο Καραολάνη, έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Η παρουσία του έπαιξε τον μεγαλύτερο ρόλο, ώστε να συμφωνήσω ξανά με τον Πανθρακικό. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Πήρα εξάλλου και τις εγγυήσεις για τη διασφάλιση των χρημάτων της περσινής χρονιάς.

Περίμενα την πρόταση από την Ινδία. Στην ουσία, είχαμε συμφωνήσει. Πριν από λίγες μέρες όμως τα “χαλάσαμε” στο οικονομικό. Είχαν θέμα με τη Λίγκα. Οι δυο ομάδες θα έφευγαν από το Πρωτάθλημα και οι άλλες έξι αποφάσισαν να ρίξουν το μπάτζετ τους, έτσι ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα με τους άλλους δυο. Έτσι, αυτόματα η πρόταση έπεσε στο 50%.

Μάλιστα, ακόμη και ο Χοσέμι (σ.σ.: ήταν συμπαίκτες στον Ηρακλή), είχε πρόβλημα εκεί. Ηταν να γίνει συνεργάτης σε τεχνικό τιμ και λόγω της αλλαγής των δεδομένων “χάλασε” η συμφωνία. Θα πήγαινα με… χίλια στην Ινδία. Δεν το σκέφτηκα. Ηταν κάτι διαφορετικό, άλλωστε. Συν τοις άλλοις, το μοντέλο τους, έχει αντιγράψει την Premier League. Μάλιστα, πήραν ακόμη και τον Φερνάντο Σάντος (σ.σ.: τον είχε προπονητή ο Στέλιος Ηλιάδης στον ΠΑΟΚ) τηλέφωνο, επειδή έχουν Πορτογάλο τεχνικό, για να πάρουν πληροφορίες. Ωστόσο, όσα έγιναν με το οικονομικό, με έκαναν να αλλάξω τελικά απόφαση.

Το σκέφτηκα, αλλά κάθε χρόνο, άλλη πόλη, άλλοι συμπαίκτες, διαφορετικά αποδυτήρια. Προτίμησα να μείνω τελικά στον Πανθρακικό. Γνώριμο περιβάλλον. Θα γίνει προσπάθεια. Στόχος μας είναι η παραμονή. Προσωπικά, είμαι σε καλή φυσική κατάσταση. Θέλω απλά να έχει προσαρμογή με την μπάλα. Πιστεύω, όμως, σε 10 μέρες θα είμαι έτοιμος. Ίσως και να προλάβω την πρεμιέρα, εφόσον αυτή διεξαχθεί στις 25 του μηνός».

Share it