Search

ΕΠΣ Ξάνθης: Αλλαγές στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου με αναβολές και μεταφορά αγώνων λόγω… ΑΟΞ!

Ο ορισμός του πρώτου εντός έδρας αγώνα της φετινής χρονιάς για τον ΑΟ Ξάνθης απέναντι στον Πανιώνιο το προσεχές Σάββατο στις 16:00 έφερε αρκετά σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Ξάνθης.

Επι της ουσίας μόνο τα παιχνίδια του Σαββάτου θα επηρεαστούν, ωστόσο να σημειώσουμε πως σε αντίθεση με την Β’ κατηγορία που απλά τα παιχνίδια εκείνης της ημέρας μεταφέρονται Κυριακή αυτά της Α2 κατηγορίας θα αναβληθούν μια και δεν μπορούν να γίνουν την Κυριακή το μεσημέρι τόσα πολλά παιχνίδια την ίδια ώρα καθώς δεν επαρκεί το δυναμικό των διαιτητών μια και υπάρχουν και ορισμοί διαιτητών της Ένωσης σε μεγαλύτερες διοργανώσεις.

Έτσι λοιπόν θα έχουμε την αναβολή της 2ης αγωνιστικής της Α2 κατηγορίας, αν και θα έχουμε ένα παιχνίδι του που θα γίνει και επί της ουσίας θα ολοκληρώσει την πρεμιέρα της κατηγορίας ο λόγος την αναμέτρηση του Ορφέα Νέα Αμισσού απέναντι στην Δόξα Μυρωδάτου. Όσο αφορά την Β’ κατηγορία τα δύο παιχνίδια που είχαν οριστεί για το Σάββατο, δηλαδή οι αναμετρήσεις Ελπίς  Σουνίου – Ερ. Αστέρας Σελέρου και Εθνικός Κιμμερίων – Ατρόμητος Χρύσας μεταφέρονται για την Κυριακή μαζί με τα άλλα τρία παιχνίδια της αγωνιστικής. Σε αντίθεση όμως με τα άλλα τρία ματς αυτά θα γίνουν στις 12:00  όπως και το παιχνίδι του Ορφέα Νέα Αμισσού με το Μυρωδάτο.

Κανονικά στις 12:00 της Κυριακής θα γίνουν τα παιχνίδια της Γ’ κατηγορίας, όπως και αυτά της Α1 κατηγορίας το απόγευμα της Κυριακής. Να αναφέρουμε επίσης πως οι απογευματινοί αγώνες της Κυριακής για όλες τις κατηγορίες θα ξεκινήσουν στις 16:30.

Share it