Search

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρ. Καραβασίλης νέος πρόεδρος της ΚΕΔ!Στις 26 Οκτωμβρίου οι εκλογές της ΕΠΟ

Με μια ιδιαίτερα σημαντική είδηση  ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, καθώς αποφασίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Έβρου Χρήστος Καραβασίλης να αναλάβει την προεδρία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας μέχρι τις εκλογές που ορίστηκαν για τις 26 Οκτωβρίου στα Χανιά. Αναπληρωτής πρόεδρος της Νομικής Επιτροπής ορίστηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης.

Αναλυτικά:

Κατά την τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στις 12/9/2016 ελήφθησαν οι παρακάτω αποφάσεις.

α. εγκρίθηκε ο Κώδικας Αρχαιρεσιών της ΕΠΟ.

β. Συνεκλήθη η Γενική Συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ για την εκλογή της Εκλογικής της Επιτροπής του άρθρου 58 του Καταστατικού για τις 14 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης.

γ. Συνεκλήθη η Ειδική Εκλογική Συνέλευση των Ενώσεων- μελών της ΕΠΟ για την Εκλογή Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής  της ΕΠΟ, τακτικών  και αναπληρωματικών μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ και Προέδρου, Αναπληρωτή Προέδρου και τακτικών και αναπληρωματικών μελών Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης, για τις 26 Οκτωβρίου σε ξενοδοχείο της Γεωργιούπολης Χανίων.

δ. Επίσης αναπληρώθηκαν οι παραιτηθέντες Πρόεδροι Επιτροπών της ΕΠΟ. Στην ΚΕΔ/ΕΠΟ τοποθετήθηκε  ο κ. Χρήστος Καραβασίλης, στην Επιτροπή των Μικτών Ομάδων των Ενώσεων κ. Κώστας Μαρίνος- Ξανθός, στην Επιτροπή του Γυναικείου Ποδοσφαίρου ο κ. Ιωάννης Παππάς, στην Επιτροπή των Εθνικών Ομάδων ο κ. Αντώνης Παπαπετρίδης ως Αναπληρωτής Πρόεδρος και στην  Νομική Επιτροπή  ως Πρόεδρος ο κ. Μιχάλης Τσιχριτζής και ως Αναπληρωτής Πρόεδρος ο κ. Δαμιανός Γαβριηλίδης.

Share it