Search

Σιώπης και Καθάριος οι νικητές στην Θρακιώτικη κόντρα της πρεμιέρας! Αναλυτικά τα αποτελέσματα που άνοιξαν την αυλαία της Super League

Με τον Πανιώνιο να είναι ο μεγάλος θριαμβευτής στην κόντρα με… Θρακιώτικο φόντο απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και με δύο διπλά απο Παναθηναϊκό και Πλατανιά ολοκληρώθηκαν τα τρία παιχνίδια που άνοιξαν την αυλαία του πρωταθλήματος της Super League.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος με τον Μανώλη Σιώπη στην βασική ενδεκάδα και τον Νίκο Καθάριο να περνά αλλαγή κέρδισε με το επιβλητικό 3-0 τον Αστέρα Τρίπολης του Μάκη Χάβου, με τον Μανώλη Μπέρτο να ξεκινά βασικός και τον Γιώργο Αθανασιάδη να μένει στον πάγκο καθώς κάτω απο τα γκολπόστ για τους Αρκάδες αγωνίστηκε ο Κοσίνσκι. Τα τέρματα της συνάντησης σημείωσαν οι Φούντας(24′ και 57′) και Ανσαριφάντ(52′).

Στην Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός πέρασε με χαρακτηριστική άνεση χάρις τα τέρματα των Λεντέσμα(8′ με πέναλτι), Γουακάσο(36′) και Λέτο(73′), ενώ στην αναμέτρηση που άνοιξε την αυλαία της Super League ο Πλατανιάς κέρδισε με 0-1 με τον Γιακουμάκη να πετυχαίνει το πρώτο γκολ της χρονιάς.

Την Κυριακή το πρόγραμμα συνεχίζεται με τις αναμετρήσεις ΑΕΚ – Ξάνθη(16:00), ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός(18:15), ΠΑΣ Γιάννενα – Ατρόμητος(18:15), Ολυμπιακός – Βέροια(20:30), με το πρόγραμμα να ολοκληρώνεται την Δευτέρα με την αναμέτρηση Λάρισα – Ηρακλής(19:30).

Share it