Search

Θετική πρεμιέρα για τον Ορφέα Ξάνθης στην Θεσσαλονίκη που μπορούσε και τη νίκη!

Ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη για να μην χάσει και το κατάφερε ο Ορφέας Ξάνθης που αν ήταν πιο προσεκτικός στο δεύτερο μέρος θα μπορούσε να φύγει από την Μηχανιώνα ακόμη και με το διπλό.

Το παιχνίδι ήταν γιορτή για τους γηπεδούχους που αγωνιζόταν για πρώτη φορά στην Γ’ Εθνική κατηγορία έπαιξε τον ρόλο του στο ξεκίνημα του αγώνα καθώς οι γηπεδούχοι μπήκαν με ενθουσιασμό  και με την παρότρυνση των περίπου 500 φίλων του, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, συναντώντας όμως αρκετές δυσκολίες να πατήσει στη περιοχή του Ορφέα. Οι Ξανθιώτες έκλεισαν πολύ καλά τους διαδρόμους στο πρώτο ημίχρονο και τα πήγαν περίφημα στο αμυντικό κομμάτι, όντας ωστόσο ακίνδυνοι στο παραγωγικό κομμάτι.

Μετά από ένα πρώτο μέρος όπου ο ΑΟ Καρδίας κέρδιζε… στα σημεία, ο Ορφέας Ξάνθης με αλλαγμένη φιλοσοφία στο δεύτερο μέρος, ισορρόπησε το παιχνίδι και πίεζε ψηλά τους γηπεδούχους, απειλώντας την εστία του Φαρμάκη. Το παιχνίδι άνοιξε περισσότερο στο τελευταίο εικοσάλεπτο, ωστόσο οι δύο ομάδες τα χαλούσαν τις περισσότερες φορές, στη τελική πάσα, καθώς κορυφαίοι παίκτες του αγώνα ήταν τα δύο κεντρικά αμυντικά δίδυμα που έκλειναν τους χώρους εξαιρετικά.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σκουλάς με βοηθούς τους Ζιγκερίδη και Καμπούρη της ΕΠΣ Σερρών.

ΑΟ ΚΑΡΔΙΑΣ: Φαρμάκης, Βόσδου, Κουκουρώνας (72΄ Δούκας), Μπιμπισίδης Δ., Μπιμπισίδης Γ., Ζαχαράκης, Ξανθόπουλος, Στεφανίδης (55΄ Κωνσταντινίδης), Δημητρακόπουλος(82΄ λ.τ. Μητσιός), Χαρίσης, Προσκυνητόπουλος.

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος, Τορομανίδης, Τσαμπάζ Χακή, Μαλαδένης, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Μόσχος (71’ Μελισσόπουλος), Ξαντινίδης (46’ Μπουνταγκίδης), Καραγκιόζης Γ., Πασχαλάκης (75’ Χαραλαμπίδης).

Share it