Search

Χωρίς Χριστοδουλόπουλο κόντρα στην Ξάνθη η ΑΕΚ! Αναλυτικά η αποστολή

Οριστικά χωρίς τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο θα αγωνιστεί η ΑΕΚ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στην Ξάνθη(Κυριακή 11/9, 16:00).

apostoli-aekΟ Τιμούρ Κετσπάγια, στην αποστολή που ανακοίνωσε μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής στα Σπάτα, δεν συμπεριέλαβε τον 29χρονο μεσοεπιθετικό, καθώς, όπως έδειξε ο απεικονιστικός έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε, ταλαιπωρείται από θλάση πρώτου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο και θα ξεκινήσει άμεσα θεραπείες. Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός για δέκα, περίπου, μέρες και θα χάσει, πιθανότατα και το ματς της 4ης αγωνιστικής, με τη Βέροια, στην Ημαθία.

Από εκεί και πέρα, ο τεχνικός της Ένωσης είχε όλους τους υπόλοιπους παίκτες στη διάθεσή του και τους είδε να ολοκληρώνουν το πρόγραμμα χωρίς απρόοπτα.  Κανονικά στην αποστολή κόντρα στην πρώην ομάδα τους τέθηκαν ο Κομοτηναίος αρχηγός της “Ένωσης” Πέτρος Μάνταλος και ο Βαγγέλης Πλατέλλας.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για την κυριακάτικη αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ: Μπάρκας, Ανέστης, Ντίας, Λαμπρόπουλος, Λέσκοτ, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Μπακάκης, Σιμόες, Βάργκας, Πλατέλλας, Γιόχανσον, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Πατίτο, Τζανετόπουλος, Αλμέιδα, Πέκχαρτ, Αραβίδης, Μπακασέτας

Share it

2 Απαντήσεις