Search

Σε μπελάδες η Δόξα Δράμας μετά την αποβολή της ΕΠΣ Δράμας απο την ΕΠΟ! Πως επηρεάζει Προσκυνητές και Ορφέα

Την αναστολή ιδιότητας μέλους της ΕΠΟ, την απαγόρευση κάθε επίσημης ποδοσφαιρικής δραστηριότητας οποιασδήποτε κατηγορίας, ανεξαρτήτως διοργανώτριας αρχής, επέβαλε η Επιτροπή Εκτάκτων θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην ΕΠΣ Δράμας.

Αφορμή στάθηκε η διενέργεια εκλογών από διοίκηση Πρωτοδικείου το βράδυ της Δευτέρας, που κέρδισε με σαρωτικό ποσοστό η αντιπολίτευση της ΕΠΟ αλλά το αποτέλεσμά τους δεν αναγνωρίζεται από την Ομοσπονδία, που θεωρεί την διοίκηση Πρωτοδικείου ως παρέμβαση στο αυτοδιοίκητο της. Επίσης, παραπέμπει την Ένωση στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για την επιβολή περαιτέρω κυρώσεων, θα ενημερώσει τις υπόλοιπες Ενώσεις-μέλη της καθώς και τις FIFA – UEFA.

Πράγμα που σημαίνει οτι με αυτή την απόφαση μεγάλο μπελά βρίσκει και ένα απο τα μεγάλα φαβορί στο φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής η ιστορική Δόξα Δράμας, που παρά τις προσπάθειες της να προλάβει να φύγει απο τα μητρώα της ΕΠΣ Δράμας και να πάει σε αυτά των Σερρών δεν κατέστη δυνατό και έτσι θα χάσει στα χαρτιά την αναμέτρηση της πρεμιέρας με τον Καμπανιακό στην Δράμα. Βέβαια θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα μείνουν με σταυρωμένα χέρια στην Δόξα και θα καταθέσουν ένσταση.

Πάντως αυτή η απρόσμενη εξέλιξη με την Δόξα Δράμας να “πληρώνει” το μάρμαρο στην κόντρα της τοπικής Ένωσης με την διοίκηση της ΕΠΟ, φέρνει γενική αναστάτωση στο όμιλο καθώς κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα αν θα γίνει δεκτό το νέο αίτημα της Δόξας Δράμας να ενταχθεί σε γειτονική Ένωση, με πιο πιθανή αυτή των Σερρών έτσι ώστε να μπορέσει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα. Σε αντίθετη περίπτωση η Δόξα Προσκυνητών θα σταθεί… τυχερή καθώς θυμίζουμε πως την δεύτερη αγωνιστική η περσινή πρωταθλήτρια της ΕΠΣ Θράκης θα υποδεχτεί τους “μαυραετούς”. Σε αντίθεση με τον Ορφέα που θα υποδεχτεί την Δόξα στο γήπεδο του ΑΟΞ την 4η αγωνιστική χρονικό περιθώριο που δίνει αρκετό χρόνο στους Δραμινούς να ξεφύγουν απο τον σφιχτό κόμπο που την έχουν δέσει οι εξελίξεις.

 

Share it