Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Ώρα Κυπέλλου για Βασίλισσες με στόχο να γράψει ιστορία! Το μενού και οι διαιτητές

Πανέτοιμες για την ιστορική πρόκληση οι Βασίλισσες της Θράκης που την Τετάρτη στις 13:00 θα φιλοξενήσει στο γήπεδο του Κουτσού την Ολυμπιάδα Υμηττού στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών

Το παιχνίδι αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τα κορίτσια της ξανθιώτικης ομάδας που μετά την μεγάλη πρόκριση με Σουφλί 2018 και Ποντιακό έχει μπροστά της αντίπαλο που αγωνίζεται στην Α’ Εθνική Γυναικών. Αξίζει να τονίσουμε πως στα προημιτελικά του θεσμού μετέχουν 7 ομάδες της Α’ Εθνικής και μόνο οι Βασίλισσες είναι ομάδα της Γ’ Εθνικής, μάλιστα οι 6 είναι ομάδες της πρώτης εξάδας με μόνο την αντίπαλο της Βασίλισσας να μην είναι στο πρώτο μισό της βαθμολογίας όντας στην 11η θέση με 18 βαθμούς τρεις στροφές πριν το φινάλε.

Μπορεί να είναι εικόνα ‎1 άτομο, παίζει αμερικανικό ποδόσφαιρο, παίζει ποδόσφαιρο και ‎κείμενο που λέει "‎Κύπελλο Γυναικών Ελλάδας ر ٥ Q.O.T ONTMANIADA Vs Προημιτελική Φάση មេពេ noAoτο अपभिशा CMOXTONAIA Τετάρτη 24/04/24 Ώρα ρa-13:00 13:00 Δημοτικό Γήπεδο Κουτσού‎"‎‎

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Κοτανίδου και Κουβαλάκη της ΕΠΣ Δράμας με τέταρτο τον ξανθιώτη Παναγιώτη Τσοπούλιδη. Στα υπόλοιπα ματς ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό, η ΑΕΚ τον Αστέρα Τρίπολης ενώ στα Τρίκαλα η τοπική ομάδα θα παίξει με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά:

Τετάρτη 24/4, Ώρα 16:00

13:00, Γήπεδο Κουτσού: Βασίλισσα Θράκης – Ολυμπιάδα Υμηττού  (Χορόζογλου, Κοτανίδου, Κουβαλάκης – Δράμας, Τσοπουλίδης – Ξάνθης)

Γήπεδο Ελληνικού: ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης  (Τσιοφλίκη, Μίχος, Μάνος – Λάρισας, Μπαλογιάννης – Αθηνών)

Γήπεδο Νέων Επιβατών: ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός  (Κόκκινος, Μαλανδρής, Χρυσαίδης – Χαλκιδικής, Γιαννακός – Μακεδονίας)

Πέμπτη 25/4, Ώρα 12:00

Δημοτικό Τρικάλων: Τρίκαλα 2011 – ΟΦΗ (Μπουρουζίκας, Μίχος, Δεδικούσης, Δημεράς – Λάρισας)

Share it