Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Όρθιος στην Τριγλία ο Νέστος! Στην Χρυσούπολη θα κριθεί η άνοδος

Στην Χρυσούπολη θα κριθεί η άνοδος μετά την λευκή ισοπαλία του Νέστου στην Τριγλία με την τοπική ομάδα.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη στάθηκε εξαιρετικά  σε ένα βροχερό ματς, μάλιστα η δευτεραθλήτρια του πρώτου ομίλου είχε την πρώτη καλή στιγμή στο ματς με το Νίκο Μελισσόπουλο να μην μπορεί να κερδίσει τον Παλαβράκη στο 24′, στην πιο σημαντική φάση του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και απείλησαν με τον Σουάνη στο 48′, τον Πάλλα στο 50΄και τον Σταυρόπουλο στο 55. Με την ομάδα της Χρυσούπολης να χάνει μεγάλη ευκαιρία για διπλό στο 74′ όταν ο κίπερ της Τριγλίας σταμάτησε σε τέτ-α-τετ τον Νικλητσιώτη.  Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Σουάνης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη εξαιτίας διαμαρτυρίας στο διαιτητή μετά το τελευταίο σφύριγμα και χάνει τον επαναληπτικό που θα γίνει την Κυριακή 12 Μαΐου

Π.Ο. ΤΡΙΓΛΙΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Μπέσσας (82’ Σγιουρής Δ.), Μιλκούδης, Λιόνης, Ζώτος, Καρατζάουγλου, Σαρβανίδης, Ευθυμιάδης, Σουάνης, Πάλλας (76’ Κεχαγιάς), Σταυρόπουλος.

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Κυριάκος Κετσεμενίδης): Αθανασίου, Μαϊδανός, Αρετάς, Χούσινετς, Μελισσόπουλος Ν (58’ Μπέλιτς), Ευθυμιάδης, Γκουτζίδης (88’ Τζαμπέγιας), Ορφανίδης, Μκριτσιάν, Νικλητσιώτης (84’ Παπαδόπουλος), Μελισσόπουλος Αλ.

Share it