Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Όλο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ξάνθης μια γροθιά! Μπαράζ συγχαρητηρίων στον Άρη Αβάτου

Ανεπανάληπτο, ασύλληπτο, μοναδικό! Το επίτευγμα του Άρη Αβάτου μπορεί να προσδιοριστεί με καθένα απ’ τα τρία επίθετα ή όποιο άλλο συνώνυμο προτιμάτε. Μία ποδοσφαιρική ομάδα που πριν μία διετία δεν είχε καταφέρει να αγωνιστεί καν σε εθνικό πρωτάθλημα, κατάφερε μέσα σ’  αυτά τα δύο χρόνια να μεγαλώσει σε εξωπραγματικό βαθμό σε ανάστημα!

Το μεγαλύτερο κέρδος ωστόσο έρχεται για το ίδιο το ξανθιώτικο ποδόσφαιρο, που πέρα απο τον ΑΟΞ θα έχει στην κλήρωση και δεύτερη ομάδα η οποία μάλιστα θα εκπροσωπήσει το ίδιο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όλους τους αφανείς εργάτες του, που όπως και αυτοί του Αβάτου, κάνουν τα πάντα για να φέρνουν επιτυχίες.

Άλλωστε αν έβλεπε κανείς τον κόσμο που ήταν στις εξέδρες κατά βάση ήταν παράγοντες, προπονητές και ποδοσφαιριστές ερασιτεχνικών σωματείων που ένωσαν την φωνή τους με τους φίλους του Αβάτου στηρίζοντας την ομάδα της Ξάνθης στην ιστορική της στιγμή.

Αμέσως μετά την επική πρόκριση του Αβάτου σύσσωμα σχεδόν όλα τα σωματεία της ΕΠΣ Ξάνθης εξέδωσαν συγχαρητήριες ανακοινώσεις για το ΕΠΟΣ των ποδοσφαιριστών του Γιώργου Μαραντά, απο τους συμπολίτες και αντιπάλους στην Γ’ Εθνική Ορφέα και Ασπίδα με διοικήσεις και ποδοσφαιριστές να δίνουν βροντερό παρών, αλλά και πλήθος ομάδων Α’, Β’ και Γ’ ΕΠΣ Ξάνθης.

Πάμε να δούμε μερικές απο της ανακοινώσεις των ομάδων της ΕΠΣ Ξάνθης:

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑΣ: Ο Πρόεδρος , το Δ.Σ. της Anagennisi Thalassias και οι ποδοσφαιριστές της συγχαίρουν τον Άρη Αβάτου για την πρόκριση του στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας

ΑΟ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ: Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα του ΑΟ Βιστωνίδας συγχαίρει την ομάδα του Άρη Αβάτου για την σπουδαία επιτυχία και πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδας

ΗΡΑΚΛΗΣ ΖΥΓΟΥ: Η διοίκηση του Ηρακλή Ζυγού εκφράζει τα συγχαρητήριά της στην διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές του Άρη Αβάτου για την πρόκρισή τους στην φάση των Ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας!

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ: Ο πρόεδρος, σύσσωμο το Δ.Σ., το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Εχίνου Σπορ συγχαίρουν την ομάδα του Άρη Αβάτου για την πανάξια πρόκριση της στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλάδος. Ευχόμαστε καλή επιτυχία και μαζί με τον ΑΟ Ξάνθης να κάνουν υπερήφανη τον Νομό μας σε όλη την Ελλάδα.
Α.Μ.Σ Εχίνος Σπορ συγχαίρουμε

ΑΠΟΛΛΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: Η Ακαδημία Ποδόσφαιρου Απόλλων Ξάνθης εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη Αβατου για την πανάξια πρόκριση του στους ομίλους του κυπέλλου Ελλάδας. Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδας!

ΕΡΜΗΣ ΜΑΝΔΡΑΣ: Το Δ. Σ του Ερμή Μάνδρας, ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη Αβατου για την μεγάλη πρόκριση απέναντι στον Πλατανιά.
Είναι μεγάλη τιμή για το ποδόσφαιρο του νομού μας.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στο Κύπελλο Ελλάδας!

ΚΕΣΣΑΝΗ ΕΡΑΣΜΙΟΥ:  Η Κεσσάνη Ερασμίου συγχαίρει τον συντοπιτη του Άρη Αβατου για την μεγάλη πρόκριση στους ομίλους του Κυπέλλου Ελλαδος. Τέτοιες επιτυχίες μεγαλώνουν το Ξανθιωτικο ποδόσφαιρο

ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΙΟΜΗΔΕΙΑΣ: Συγχαρητήρια σ’το Αδελφό σωματείο Άρη Άβατο για την πρόκριση στο κύπελλο Ελλάδας

ΑΕΚ ΚΥΨΕΛΗΣ: Ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΌΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΌΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΎΛΛΟΓΟΣ Α.Ε.Κ ΚΥΨΈΛΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΑΡΗ ΑΒΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΞΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΆΔΌΣ.

Share it