Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Χωρίς γκολ για τρίτο και δίχως νίκη για τέταρτο διαδοχικό ματς ο Ορέστης Ορεστιάδας

Ισόπαλος 0-0 με τον Θερμαϊκό Θέρμης έμεινε στην Ορεστιάδα ο Ορέστης Ορεστιάδας στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Η ομάδα του Έβρου έμεινε για 3ο σερί ματς στην Γ’ Εθνική χωρίς γκολ, καθώς και πάλι δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, ενώ αυτό ήταν το 4ο διαδοχικό παιχνίδι χωρίς νίκη.

Τα πρώτα λεπτά κύλησαν χωρίς καμία φάση μέχρι που στο 23′ ο Πασχαλίδης παρότι βρέθηκε σε δύσκολη θέση εκτέλεσε με κεφαλιά η οποία πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 30′ ο Ναθαναηλίδης απέκρουσε τετ α τετ της φιλοξενούμενης ομάδας κρατώντας το μηδέν. Στο 43′ ο Ανδρεάδης με ωραία ατομική προσπάθεια βρήκε με πάσα μέσα στην περιοχή τον Οτέμπερη, ο τελευταίος προσπάθησε με σουτ στην κίνηση να σκοράρει αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Θέρμης είχε ένα μακρινό σουτ στο 53′ το οποίο με την έγκαιρη παρέμβαση του Ναθαναηλίδη κατέληξε στο δοκάρι. Στο 63′ μετά από πίεση ψηλά του Πασχαλίδη, ο Οτέμπερης βρέθηκε στα πλάγια της περιοχής και από δύσκολη θέση προσπάθησε να σκοράρει όμως η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 73′ ο Ορέστης είχε ακόμα ένα σουτ με τον Οτέμπερη, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το δοκάρι. Στη συνέχεια η πίεση του Ορέστη αυξήθηκε με στόχο ένα γκολ στα τελευταία λεπτά όμως αυτό δεν ήρθε.

Το τέλος της αγωνιστικής βρίσκει τον Ορέστη στην 8η θέση με 40 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική να ταξιδεύει στην Ξάνθη για να αντιμετωπίσει τον Άρη Αβάτου το Σάββατο 16 του μήνα στις 15:00.

Ορέστης Ορεστιάδας (Νίκος Ουσταμπασίδης): Ναθαναηλίδης, Dorian, Πεταλωτής, Ασπιώτης, Τσιεγγελίδης, Λογαράς, Οτέμπερης, Σταματόπουλος, Αντωνόπουλος(67′ Άγγος), Ανδρεάδης, Πασχαλίδης.

Share it