Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Χατζημαρινάκης: «Έμφαση στις ακαδημίες και τις μεικτές, σκεφτόμαστε αλλαγές στο Κύπελλο»

Λιγότερο από μία εβδομάδα έχει μείνει πλέον για τις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου (30 Μαΐου), από τις οποίες θα προκύψει το νέο ΔΣ, με τον συνδυασμό του εδώ και 12 χρόνια Γ. Γ. της Ένωσης Παντελή Χατζημαρινάκη, να είναι ο μοναδικός που θα λάβει μέρος.

Ο κ. Χατζημαρινάκης που όπως όλα δείχνουν θα είναι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣ, σε συνέντευξη του στο tvthrakiotis.gr μίλησε για όσα σκέφτεται να πραγματοποιήσει με τους συνεργάτες του μόλις εκλεγεί. Τόνισε ότι θα πρέπει η νέα ΕΠΣ να είναι πολύ κοντά στα σωματεία και να επικρατεί ισονομία. «Τα σωματεία πρέπει να μας βλέπουν ως συνεργάτες», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακόμη σημείωσε ότι θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στις ακαδημίες και στις μεικτές ομάδες, ενώ ανέφερε ότι θα πρέπει να αλλάξει ο τρόπος διεξαγωγής του Κυπέλλου. Επίσης, προανήγγειλε αναβάθμιση της ιστοσελίδας της ΕΠΣ στο διαδίκτυο και ενημέρωση των σωματείων μέσω του facebook. Τέλος, μίλησε και για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης για τον οποίο είπε ότι η ΕΠΣ θα του προσφέρει κάθε βοήθεια την ερχόμενη σεζόν που θα συμμετέχει στη Γ’ Εθνική.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

 

Share it