Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Φοίνικας Αλεξανδρούπολης: Φέρνει την Vasas του Champions League και τους ΠΑΟΚ, Λαμία στο τουρνουά του!

Ο Φοίνικας Αλεξανδρούπολης διοργανώνει το 3ο Διεθνές Τουρνουά Βόλεϊ Γυναικών «ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ».

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Μιχ. Παρασκευόπουλος του Δήμου Αλεξανδρούπολης από Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου έως και Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2024. Το Τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας
Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.), της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας & Θράκης και του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στο τουρνουά θα λάβει μέρος μία εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης που πρωταγωνιστεί στο Champions League, η Vasas από την Ουγγαρία, η οποία με προπονητή τον σπουδαίο Έλληνα Γιάννη Αθανασόπουλο έχει πανηγυρίσει τα τελευταία 3 χρόνια 3 ισάριθμα νταμπλ. Ο Αθανασόπουλος είναι παράλληλα και ομοσπονδιακός στην Εθνική Τσεχίας, χώρα στην οποία ψηφίστηκε για 2 σερί χρονιές ως ο κορυφαίος προπονητής λόγω των σπουδαίων επιτευγμάτων του.

Επίσης θα λάβουν μέρος ο ΠΑΟΚ και ΑΟ Λαμίας που συμμετέχουν στην Volley League Γυναικών, ενώ υπενθυμίζεται πως στη Λαμία από φέτος θα αγωνίζεται η Αλεξανδρουπολίτισσα Μαρία Καραμπάση.

Αναλυτικά στο τουρνουά συμμετέχουν οι ομάδες:

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Α2 Εθνική – Ελλάδα),

ΠΑΟΚ (Volleyleague – Ελλάδα),

Α.Ο.ΛΑΜΙΑΣ (Volleyleague – Ελλάδα),

VASAS (CHAMPIONS LEAGUE – BUDAPEST).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Σάββατο 28.09.2024
16:00 Α.Ο. Λαμίας – VASAS
19:00 ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ – ΠΑΟΚ

Κυριακή 29.09.2024
12:00 Μικρός Τελικός
16:00 Μεγάλος τελικός

Την Δευτέρα 30/9 το πρωί το τεχνικό επιτελείο της VASAS θα πραγματοποιήσει προπόνηση στα αναπτυξιακά τμήματα του συλλόγου μας ΦΟΙΝΙΚΑ Αλεξανδρούπολης. Τα παιδιά του Φοίνικα Αλεξανδρούπολης θα έχουν τη χαρά να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του κορυφαίου Έλληνα προπονητή κου Αθανασόπουλου.

Share it