Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Φινάλε σεζόν με νέα νίκη νίκη για Αστέρα Τρίπολης και το 13ο γκολ του Γιώργου Τηλαβερίδη!

Νίκη επί της Κηφισιάς με 4-2 πέτυχε η Κ19 του Αστέρα Τρίπολης στο τελευταίο ματς της σεζόν, με τους Αρκάδες να τελειώνουν την χρονιά στην 4η θέση με 51 βαθμούς κάτω μόνο από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και πάνω από τον Παναθηναϊκό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 33′, αλλά οι παίκτες του Αστέρα απάντησαν με τέσσερα γκολ, ένα στο πρώτο ημίχρονο και τρία στο δεύτερο. Ο Ρουμελιώτης στο 40′ σημείωσε το 1-1. Στο 62′ ο Αγγελάκης έδωσε προβάδισμα με 2-1 και στο 64′ ο Ξανθιώτης μεσοεπιθετικός, Τηλαβερίδης έκανε το 3-1. Στο 67′ ο Αγγελάκης με δεύτερο προσωπικό γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-1. Η Κηφισιά μείωσε στο τελικό 4-2 στο 75′.

 

 

Έτσι σε μια χρονιά που ο Γιώργος Τηλαβερίδης έκανε πράγματα και θάματα με την Κ19 του Αστέρα Τρίπολης φτάνοντας αισίως τα 13 γκολ με την φανέλα της ομάδας Νέων των Αρκάδων, επίδοση εντυπωσιακή αν σκεφτεί κανείς πως δεν αγωνίζεται ως κεντρικός επιθετικός.

Πέρα από τον “Τηλα” βασικός αγωνίστηκε και ο Ντενίς Θωμαί(φωτο πανω) που έχει κάνει εξαιρετική σεζόν, ενώ και ο Γιώργος Νικολόπουλος στην πρώτη του σεζόν στην Κ19 του Αστέρα έδειξε πανέτοιμος για την μεγάλη πρόκληση

Share it