Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Φιλικό αγώνα και 2 ημερίδες με σημαντικούς ομιλητές διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου

Φιλικό αγώνα και 2 ημερίδες με σημαντικούς ομιλητές διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Έβρου.

Αναλυτικά ο Σύνδεσμος αναφέρει:

Η εκτελεστική επιτροπή του συνδέσμου μας, ανακοινώνει μια σειρά δραστηριοτήτων, οι οποίες θα υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα.

Αναλυτικότερα, στις 19 Ιουνίου 2024 και ώρα 18:00, στο γήπεδο του Δορίσκου, θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ της ομάδας του συνδέσμου μας και της ομάδας των παλαιμάχων Αλεξ/πολης.

Η συνέχεια έρχεται στις 21 Ιουνίου 2024 και ώρα 19:00, στη Νομαρχία Αλεξ/πολης και στην αίθουσα ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ, όπου θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα “Αόρατοι αντίπαλοι στην ομάδα μας” με ομιλητή τον Ψυχολόγο υψηλής απόδοσης και επικοινωνιολόγο Κο Υφαντίδη Αχιλλέα Achilleas Ιfantidis – High Performance Psychologist .

Έπειτα στις 22 Ιουνίου 2024 και ώρα 10:30, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Σουφλίου, θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θεματολογία “Το scouting και η λήψη απόφασης. Η προπόνηση στις αναπτυξιακές ηλικίες”, με ομιλητή τον Συγγραφέα και Διδάσκων ΣΕΦΑΑ, Εκπαιδευτή της ΕΠΟ και κάτοχο διπλώματος UEFA PRO, Κο Κυρανούδη Άγγελο και “Η πλειομετρική προπόνηση στο ποδόσφαιρο” με ομιλητή τον Συγγραφέα και κάτοχο διπλώματος UEFA A’, Κο Χρηστούδη Χρήστο.

Οι ανωτέρω δυο ημερίδες πραγματοποιούνται υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και του Δήμος Σουφλίου

Τους ευχαριστούμε θερμά για την βοήθεια και την στήριξη που μας πρόσφεραν.

Καλούμε όλα τα μέλη του συνδέσμου μας, καθώς και όλο τον φίλαθλο κόσμο του Ν. Έβρου, να παρευρεθούν στις ανωτέρω δράσεις του συνδέσμου μας.

Share it