Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Υπέγραψε επαγγελματικό και εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα του Άρη ο πρώην Ξάνθης & Νέστου Θ. Αγοραστός!

Μια μεγάλη στιγμή έζησε ο Χρυσουπολοώτης επιθετικός, Θεόδωρος Αγοραστός που υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο για 4,5χρόνια στον Άρη Θεσσαλονίκης

Ο γεννημένος στις 30 Νοεμβρίου του 2005 επιθετικός που αναδείχθηκε από την Ακαδημία του Νέστου Χρυσούπολης ενώ από το 2020 εντάχθηκε στις Ακαδημίες του ΑΟΞ με την φανέλα του οποίου έπαιξε σε Κ17 και Κ20, ενώ ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμα από Απόλλωνα Χρυσοχωρίου πριν φύγει για Θεσσαλονίκη για να ενταχθεί στην ομάδα Νέων του Άρη.

Με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις να του δίνουν την μεγάλη ευκαιρία να υπογράψει το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο αλλά και το πιο σημαντικό την ένταξη του στην Ανδρική ομάδα του συλλόγου. Μάλιστα ο Αγοραστός μετείχε στην αποστολή της ομάδας για το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στην Αθήνα, και αυτή ήταν η απλά η αρχή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι ο Θόδωρος-Γιώργος Αγοραστός υπέγραψε σήμερα επαγγελματικό συμβόλαιο διάρκειας 4,5 χρόνων.

Ο Θόδωρος-Γιώργος Αγοραστός, που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας (Κ19), γεννήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2005 και αγωνίζεται στην επίθεση».

Share it