Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Τρομερή επιτυχία για Τουφάκη και Νέους Ολυμπιακού, Πρωταθλητές Ευρώπης με τριάρα στη Μίλαν!

Ιστορικές, μοναδικές στιγμές ζει ο Ολυμπιακός και όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς η ομάδα Νέων των “ερυθρόλευκων” αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης κερδίζοντας σε τρομερό τελικό με 3-0 τη Μίλαν στη Νιόν, και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα στα χρονικά που καταφέρνει κάτι τέτοιο

Στη Νιόν γράφτηκε ιστορία, οι Νέοι του Ολυμπιακού πέτυχαν έναν άθλο που θα θυμούνται σε όλη τους τη ζωή και οι μελλοντικές γενιές θα τους μνημονεύουν. Η Κ19 του Ολυμπιακού σκαρφάλωσε στην κορυφή της Ευρώπης. Τα μαγικά παιδιά του Συλαϊδόπουλου έκαναν φύλλο και φτερό την Μίλαν, επικράτησαν 3-0 των ροσονέρι και σήκωσαν την κούπα του UEFA Youth Laegue.

O Ολυμπιακός χτύπησε σαν “καταιγίδα”. Στο 60ο λεπτό ο Μουζακίτης ήταν εύστοχος με εκτέλεση πέναλτι, ένα λεπτό αργότερα ο Παπακανέλλος χόρεψε την άμυνα της Μίλαν και από πολύ δύσκολη γωνία από τα δεξιά έκανε το σουτ για το 2-0. Με το τελικό 3-0 να διαμορφώνεται με μια απίθανη γκολάρα του Μπάκουλα με ανάποδο ψαλίδι από τα αριστερά, μετά από σέντρα του Κουτσογούλα πέτυχε και τρίτο γκολ για τους ερυθρόλευκους στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης. Μέλος της Πρωταθλήτριας Ευρώπης ομάδας Νεών του Ολυμπιακού και ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής, Πασχάλης Τουφάκης που και αυτός πανηγύρισε με την ψυχή του αυτή την τεράστια επιτυχία

Ολυμπιακός (Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές, Κουτσογούλας, Μπάκουλας (88′ Τανούλης), Μουζακίτης, Αλαφάκης (72′ Δάμα), Παπακανέλλος (76′ Λιατσικούρας), Πνευμονίδης (88′ Γατόπουλος), Κωστούλας.

Μίλαν (Αμπάτε): Ραβιέρ, Μπαρτεσάγκι, Νσιάλα (69′ Λιμπεράλι), Σίμιτς, Μάνι, Τζερόλι, Μαλασπίνα, Σταλμάχ (62′ Σίμελχακ), Σία (79′ Σάλα), Σκότι, Καμάρντα (79′ Μπονόμι).

Share it