Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Τριπλό ξανθιώτικο χτύπημα από Πηγές που πήραν από Ζυγό τα αδέρφια Μπογιατζόπουλου & Κουρτίδη!

Όχι έναν, ούτε δύο αλλά τρεις ταλαντούχους νεαρούς ξανθιώτες ποδοσφαιριστές από τον Ηρακλή Ζυγού αποκτά ο νεοφώτιστος στην Γ’ Εθνική κατηγορία, Άρης Πηγών που συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς την ενίσχυση για την παρθενική του συμμετοχή σε Εθνική κατηγορία.

Η ομάδα των Πηγών αποκτά τρεις νεαρούς πολλά υποσχόμενους με τους δύο μάλιστα, Ανέστη Μπογιατζόπουλο και Φίλιππο Κουρτίδη, να ήταν μέλη της Μικτής ομάδας Κ16 της ΕΠΣ Ξάνθης που αναδείχτηκε δεύτερη στην Ελλάδα και παρά το πολύ νεαρό της ηλικίας τους αμφότεροι προέρχονται από μια πολύ γεμάτη σεζόν με εξαιρετικές εμφανίσεις στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Ξάνθης.

Πέρα όμως από τους δύο γεννημένος το 2008 ταλαντούχους ποδοσφαιριστές η ομάδα των Πηγών αποκτά και τον γεννημένο το 2005, Γιώργο Μπουγιατζόπουλο που προέρχεται από δύο τρομερές σεζόν με την φανέλα του Ηρακλή Ζυγού και πλέον θα έχει την ευκαιρία να δείξει το πολύπλευρο ταλέντο του και σε Εθνική κατηγορία.

Μάλιστα στις Πηγές οι τρεις νεαροί ξανθιώτες δεν θα είναι μόνοι καθώς θυμίζουμε πως ήδη έχουν αποκτηθεί οι επίσης Ξανθιώτες, Σιμάρ Χασάνογλου, Κωσνταντίνος Μίλκογλου, Αλέξανδρος Κούπας και φυσικά ο Κενάν Μπαργκάν

Οι ανακοινώσεις της ομάδας αναφέρουν:

🤝 Μεταγραφών συνέχεια για την ομάδα μας με την απόκτηση ενός εκ των Βενιαμίν πλέον του Άρη Πηγών Ανέστης Μπογιατζοπουλος που μας έρχεται από τον ΗΡΑΚΛΗ ΖΥΓΟΥ.
Ο Ανέστης παρά το νεαρό της ηλικίας του ξεχώρισε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Ξάνθης.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και υγεία με τον Άρη Πηγών.⚫🟡

🤝 Ακόμη μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας με τον νεαρό μέσο Γιωργος Μπογιατζοπουλος
που μας έρχεται από την Ξάνθη και συγκεκριμένα από τον ΗΡΑΚΛΗ ΖΥΓΟΥ.
Γιώργο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Άρη Πηγών, σου ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας.🟡⚫

🤝 Το δίδυμο που θα υπερασπιστεί την εστία του Άρη Πηγών την νέα σεζόν συμπληρώθηκε με τον νεαρό ταλαντούχο τερματοφύλακα ΦΙΛΙΠΠΟ ΚΟΥΡΤΙΔΗ που μας έρχεται από μια γεμάτη χρονιά με τα χρώματα του ΗΡΑΚΛΗ ΖΥΓΟΥ.
Φίλιππε καλώς ήρθες στην οικογένεια του Άρη Πηγών ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.
🟡⚫ Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε την ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ ΖΥΓΟΥ για την παραχώρηση του Φίλιππου και να ευχηθούμε στην ομάδα του Ζυγού να πραγματοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει την σεζόν που μας έρχεται στο πρωτάθλημα του γειτονικού νομού της Ξάνθης

Share it