Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Τριπλή σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Πόντο Θρυλορίου

Σε τρεις σημαντικές, στοχευμένες προσθήκες στο ρόστερ του προχώρησε ο Πόντος Θρυλορίου, ενόψει της ενίσχυσής του για την νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα με τη φανέλα του Πόντου θα αγωνίζονται πλέον οι Μάκης Μουτζούρης (φώτο), Ανέστης Ντεμιρτσίδης και Παναγιώτης Κώτης.

Το πρώτο όνομα που αναφέρθηκε είναι και το πιο βαρύ, με χρόνια εμπειρίας σε Β’ και Γ’ Εθνική, αποτελώτας μια μεταγραφική βόμβα για την Α’ ΕΠΣ Θράκης. Ο Μουτζούρης που αγωνίζεται τόσο ως μέσος όσο και ως δεξιός μπακ, έχει φορέσει μεταξύ άλλων τις φανέλες του Αιολικού και του Απόλλων Καλαμαριάς και αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα του Θρυλορίου.

Από την άλλη ο Ντεμιρτσίδης ο οποίος επίσης έχει παραστάσεις από ανώτερες κατηγορίες, αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ και αποτέλεσε μέλος μεταξύ άλλων, του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου, της Ελπίδας Σαπών και της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Τέλος ο Παναγιώτης Κώτης, βρισκόταν τα τελευταία τρία χρόνια στις τάξεις της Δόξας Προσκυνητών. Αγωνίζεται σε όλη την πλευρά τόσο δεξιά όσο και αριστερά και αναμένεται να συμβάλει τα μέγιστα στην νέα προσπάθεια του Πόντου.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και γρασίδι

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πόντου:

“Με γρήγορες και συνοπτικές διαδικασίες και με εκατέρωθεν εμπιστοσύνη η ομάδα μας ενίσχυσε τον βασικό κορμό καλύπτωντας αδυναμίες και κενά που διαπιστώθηκαν την σεζόν που πέρασε.Πλέον το οπλοστάσιο της ομάδος σε ποδοσφαιριστές επιπέδου λύνει τα σκεπτικά του κόουτς Βιόπουλου και φέρνει χαμόγελα στην διοίκηση και στους διαχρονικούς φίλους της ομάδος μας.. Ανέστη -Παναγιώτη και Μάκη σας ευχόμαστε καλή δύναμη..”

Share it