Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Τρίτη μεταγραφή για το Κόσμιο που ενισχύθηκε αμυντικά και ανανέωσε επίσης με άλλον έναν!

Το τρίτο του μεταγραφικό απόκτημα ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ Κοσμίου!

Οι ασπρόμαυροι έκαναν γνωστή την έναρξη της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Τάτσιο (κεντρική φώτο) που πέρυσι αγωνίζονταν στην Δόξα Γρατινής! Ο νέος αμυντικός του Κοσμίου, ακολούθησε την πορεία του Κυριακόπουλου από την Γρατινή στο Κόσμιο και φέτος θα είναι και πάλι συμπαίκτες στον σύλλογο που θα εκπροσωπήσει τον νομό Ροδόπης στην Γ’ Εθνική!

Παράλληλα ένα σημαντικό επιθετικό όπλο της φαρέτρας του ΠΑΟΚ, θα βρίσκεται και την νέα σεζόν στην ομάδα και ακούει στο όνομα του Φώτη Ξενάκη! Ο Ξενάκης θα αγωνιστεί για άλλη μια σεζόν με τα χρώματα του Κοσμίου, με την ελπίδα να πετύχει ακόμη περισσότερα τέρμα από τα 8 που πέτυχε φέτος!

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Κοσμίου:

“Ο Γιώργος Τάτσιος τα βρήκε σε όλα με την ομάδα μας και τη νεα σεζόν θα προβάρει τα ασπρόμαυρα. Την περσινή χρονιά αγωνιζόταν στην Δόξα Γρατινής πραγματοποιώντας μια αρκετά μεστή σεζόν. Γιώργο σου ευχόμαστε τα καλύτερα για τη νέα σεζόν. Καλωσόρισες στην οικογένεια του ΠΑΟΚ Κοσμίου!”

“Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Φώτη Ξενάκη, ο οποίος θα βρίσκεται για ακόμη μία σεζόν στο ρόστερ της ομάδας μας.”

Share it