Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το photostory της νίκης του ΑΟ Μύκης στην Γοργόνα επί του Αετού!

Η ομάδα της Μύκης ήταν η μεγάλη νικήτρια στο παιχνίδι που έγινε στην Γοργόνα επικρατώντας του Αετού με 4-0 στα πλαίσια της 19ης στροφής του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Στο παιχνίδι που έγινε παρουσία αρκετού κόσμου η ομάδα της Μύκης μπήκε με τον πλέον ιδανικό τρόπο καθώς μόλις στο 2’ ο Τουνάι Σουλεϊμάν με ωραίο διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Ενώ πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με ωραίο τελείωμα του Καπζά Μεχμέτ Οζκάν για το 0-2.

Μετά τα γρήγορα γκολ η ομάδα της Γοργόνας ισορρόπησε και προσπάθησε είτε με μακρινά σουτ είτε με στημένες μπάλες να μπει ξανά στο ματς όμως Σιμιντιρίδης και άμυνα της Μύκης είχαν απαντήσεις σε όλες τις προσπάθειες κρατώντας το μηδέν μέχρι τέλους.

Η ομάδα της Μύκης έχοντας δώσει γήπεδο στους γηπεδούχους προσπάθησε με ταχύτατες αντεπιθέσεις να σκοράρει κι άλλα γκολ έχοντας αρκετές καλές στιγμές και τελικά στο 87’ ο Τουνάι Σουλεϊμάν σκόραρε για να «καθαρίσει» το ματς και τελικά στο 90’ σημείωσε χάτ τρικ γράφοντας το τελικό 0-4

Σπουδαία νίκη για τη Μύκη που διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας φτάνοντας τους 39 βαθμούς μια εβδομάδα πριν το μεγάλο παιχνίδι με τον Ατρόμητο Χρύσας στο Κατράμιο(8/4, Ώρα 16:00 LIVE SA).

Από την άλλη η ομάδα του Βασίλη Κωνσταντινίδη έμεινε στους 19 βαθμούς κρατώντας τη κατά διαστήματα καλή παρουσία για τα εναπομείναντα ματς που στόχος είναι η ομάδα να τα απολαύσει και να πάρει όσους περισσότερους βαθμούς είναι εφικτό.

Την αναμέτρηση διεύθυνε ο Εμίν Εμίνογλου με βοηθούς τους Άγγελο Κοτινούδη και Σεζέρ Φεράτογλου

ΑΕΤΟΣ ΓΟΡΓΟΝΑΣ(Β. Κωνσταντινίδης): Κουρού Ο., Σουβαρή, Αρναούτ, Μπατζάκ Α., Νταγκαλά(87’ Σερήφογλου), Μποζ, Χάιτα(57’ Νταλλή), Ρετσελάς(46’ Σοφτά Η.), Γκιρετλή Α.(46’ Καρά Αλή), Σπυριδωνίδης, Σοφτά Χ.

ΑΟ ΜΥΚΗ(Γ. Γιοβανούδης): Σιμιντιρίδης, Χότσικα(72’ Ρεσήτ Φ.), Κιούρτ Ο.(83’ Καρά Αλή Σ.), Καπζά Τ., Κιούρτ Ε.(80’ Σουλεϊμάν Ντ.), Σαλή Ογλού, Κιούρτ Ακ., Κιούρτ Δ.(72’ Μαυρίδης), Καπζά Μεχμέτ Οζ.(83’ Μέκερα Χ.), Φεημή Ιλ., Σουλεϊμάν Τ.

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it