Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το Photostory από τη νίκη που φέρνει σε θέση ανόδου των Άρη Πηγών επί του Ηρακλή Αμμουδιάς!

Μια πολύ μεγάλη νίκη που τον φέρνει πολύ κοντά στην πολυπόθητη άνοδο στην Γ’ Εθνική πέτυχε ο Άρης Πηγών που κέρδισε με το εμφατικό 5-0 τον Ηρακλή Αμμουδιάς σε ένα ματς που για πολλούς ήταν “τελικός ανόδου”

Η ομάδα του Στέλιου Ιγνατιάδη πραγματοποιώντας την πιο καλή και ουσιαστική εμφάνιση της στα μπαράζ δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα να αμφισβητηθεί η κυριαρχία της, ανοίγοντας το σκορ στο 10′ με τον Ιάσωνα Παντελίδη ενώ στο 34′ ο Φώτης Δουμάνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, με το 2-0 να είναι το σκορ ημιχρόνου. Στην επανάληψη η ομάδα των Πηγών συνέχισε να παίρνει στο γήπεδο αυτό που ήθελε και με τον Βασίλη Αθνασάκη να σημειώνει δύο γκολ στο 58′ και το 88 και τον Τάσο Φραγκούλη να σκοράρει στο 78′ διαμορφώθηκε το εντυπωσιακό 5-0.

Πλέον οι πρωταθλητές Καβάλας έχοντας ρεπό την επόμενη αγωνιστική στρέφουν εξ’ ολοκλήρου το ενδιαφέρον τους στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής στο Σιδηροχώρι με το Δόξα οπού θέλουν απλά τη νίκη χωρίς να τους νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι. Βέβαια οι Καβαλιώτες μπορεί να μην χρειαστούν τίποτα αν η Αμμουδιά χάσει την επόμενη αγωνιστική στην Αλεξανδρούπολη(θυμηθείτε ΕΔΩ την βαθμολογία)

ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ SA ΕΔΩ

Share it