Σχετικά με εμάς | Επικοινωνία | Γίνε συνεργάτης

Search

Το 3 στα 3 έκαναν οι Παίδες του Έβρου και παρέμειναν στην κορυφή!

Μεγάλη νίκη με φινάλε… ακατάλληλο για καρδιακούς σημείωσαν οι Παίδες της ΕΠΣ Έβρου κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα της Καβάλας και παρέμειναν μόνοι πρώτοι στην βαθμολογία του ομίλου τους.

Οι παίκτες του Τάκη Λαμπίδη ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να προηγούνται 2-0 χάρη στα γκολ των Γκουτζιμίδη & Τσελεμπάκη. Το δεύτερο ημίχρονο όμως ήταν τελείως διαφορετικό, με τους Μακεδόνες να κάνουν τη δική τους αντεπίθεση και να φέρνουν το ματς στα ίσια χάρη σε δύο τέρματα του Δεληγιαννίδη. Οι Εβρίτες πήραν τη νίκη με γκολ που πέτυχε ο Καλαμαράς στο τελευταίο λεπτό του ματς και όπως ήταν λογικό η επίτευξη του τέρματος αυτού πανηγυρίστηκε δεόντως.

Χάρη σε αυτό το τρίποντο ο Έβρος ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος όντας στην κορυφή της βαθμολογίας με 9 βαθμούς.

Συνθέσεις: 

ΕΠΣ Έβρου (Λαμπίδης): Σιωπίδης (46′ Μάιμος), Γκιόκας, Παπαδάκης, Καλαϊτζίδης, Αλμετίδης (52′ Πιστιάδης), Γιαννακίδης (52′ Κουρτελάκης), Τζορμπατζούδης, Καλαμαράς, Γκουτζιμίσης (61′ Χάμος), Τουφάκης (61′ Ζαφειρόπουλος), Τσελεμπάκης.

ΕΠΣ Καβάλας (Χατζηβασιλειάδης): Ταξίδης (36′ Λαφαζάνης), Κοπανάκης, Σάβτσουκ (52′ Τίτης), Ζάχαρης, Βυζικίδης (36′ Καΐπης), Παπαδόπουλος, Σιδηρόπουλος, Μεσίνης, Αγοραστός (60′ Σαλπιγγίδης), Δεληγιαννίδης, Δερμιτζάκης (36′ Κογκαλίδης).

Share it